Victorie lejeră cu Timba. Urmează meciul cu Energia Rovinari

Sibiul a bătut Timba Timișoara cu scorul de 101-76 (29-16, 21-17, 25-17, 26-26)  la capătul unui meci fără istoric și dominat total de CSU.

csu sibiu
CSU s-a distrat la propriu cu Timba. Oaspeții nu au putut ține pasul niciun moment cu echipa lui Perisic. Tehnicianul sibian și-a permis chiar să bage pe final în teren și jucătorii care au evoluat mai puțin sau chiar deleoc în acest tur de campionat cum ar fi Norbert Pascu, Vlad Tincu, Lucian Manițiu și Georgian Păun.
”A fost un meci mai ușor decât ne așteptam. Până acum nimeni nu a câștigat atât de ușor cu Timba. E adevărat că ei au rămas fără un jucător bun, un pivot, care a plecat și probabil că și din acest motiv a fost mai ușor pentru noi. Atitudinea echipei mele a fost bună astăzi, deși am avut două-trei accidentări înainte de meci. Chris Lee nu a jucat sută la sută la capacitatea lui, Popovic da, iar Flavius Lăpuște nu a putut să joace. Pentru aceasta sunt fericit că nu am avut meci foarte greu, iar de acum vom începe să ne pregătim pentru umătorul meci, cel cu Energia Rovinari”, a spus la final Miodrag Perisic.
CSU joacă etapa viitoare, duminică la Tg. Jiu, cu Energia Rovinari.

CSU:
Bojovic 32, Popovic 13, Seals 13, Calotă 12, Johnson 12, Pascu 8, Lee 4, Bubnic 4, Tincu 3.

Ultima oră

Comentariul meu