facebook: iohannis a devenit politicianul cu cei mai mulți fani din europa

Klaus Iohannis nu doar că l-a întrecut detașat pe Victor Ponta la numărul de fani, dar a devenit și primul politician European cu peste un milion de fani pe Facebook. Potrivit topului paginilor de facebook ale politicienilor, Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis este în top 15 printre politicienii lumii și în Top trei printe politicienii din afara SUA.

Klaus Iohannis a depășit la numărul de fani figuri politice importante ale Europei, cum ar fi  Angela Merkel (900,144 likes), Nicolas Sarkozy ( 992,639 ), Francois Hollande ( 516,967 ), David Cameron, Sivio Berlusconi, Jean-claude Juncker, Jose Manuel Barroso, Tony Blair, etc

Facebook-ul lui Kluas Iohannis este mai presus chiar de politicieni de top americani, cum ar fi John McCain și Joe Biden. Revolușia d epe Facebook s-a produs duminică, în ziua turului doi ale alegerilor prezidențiale, când odată cu ieșirea masivă la vot a tinerilor, a crescut și numărul de fani ai lui Klaus Iohannis, depășind cu mult la finalul zilei de vot pe cei ai lui Victor Ponta. Trendul ascendent se menține, iar popularitatea lui Klaus Iohannis crește zilnic.

Ultima oră

Comentariul meu