TELINA PREVINE CANCERUL. Telina are originea in regiunea mediteraneana si este curios faptul ca la inceput nu a fost un aliment, ci doar o planta care a fost folosita pentru a vindeca diverse afectiuni.
>cancerul prevenit de aceasta leguma minune

TELINA PREVINE CANCERUL. Exista dovezi ca telina are beneficii si proprietati de sanatate foarte eficiente. Telina face parte din familia Apiaceae, care include morcovi, fenicul, marar si patrunjel. Numele stiintific comun al telinei este Apium Graveolens si toate partile plantei sunt comestibile.

Telina verde si in alte culori
TELINA PREVINE CANCERUL. Multi oameni stiu cum este aspectul acestei plante si o gasesc pe toate rafturile supermarketurilor. Este o planta cu tulpini lungi si multe frunze, culoarea tulpinii poate varia de la o lamaie verde la un ton de aur sau rosu. Arbustul poate creste pana la trei metri si dupa au trecut doi ani de dezvoltare, telina face niste flori mici galben deschis.

TELINA PREVINE CANCERUL. Telina este o sursa buna de vitamina C, care este foarte utila in mentinerea unui corp sanatos si puternic, capabil sa faca fata virusului gripal, pentru a preveni racelile, pentru a preveni deteriorarea celulelor cauzate de radicalii liberi, pentru a imbunatati sistemul cardiovascular si chiar prevenirea artritei si a anumitor boli inflamatorii cum ar fi astmul.

Telina are proprietati care ajuta la prevenirea deteriorarii celulelor.

Printre proprietatile telinei mentionam ca aceasta contine un antioxidant care mentine celulele albe sanatoase din sange.

Telina are proprietati care stimuleaza sistemul imunitar.

Toate aceste beneficii ale telinei se datoreaza vitaminei C si multor altor minerale
Una dintre proprietatile cele mai recunoscute ale telinei este capacitatea sa de a ajuta la pierderea in greutate, datorita cantitatii mari de fibre, care induce organismul sa fie activ si sa arda astfel mai multe calorii.

Telina are proprietatea de a ajuta la imbunatatirea digestiei.

Beneficiile telinei sunt in mod special apreciate de catre persoanele cu artrita si alte boli inflamatorii, pentru ca ajuta la prevenirea lor.

Citeste mai mult despre asta pe BEWOMAN.RO – AICI.

Ultima oră

Comentariul meu