video deputatul ioan axente la un pas să fie linșat de protestatari la sibiu. au vrut să îi răstoarne maşina!

Deputatul PSD Sibiu, Ioan Axente, a fost la un pas să fie luat la bătaie de mai mulți participanți la mitinugul avut loc duminică seară în Sibiu. Câțiva dintre ei au încercat chiar să îi răstoarne mașina parlamentarului sibian.masina axente

Incidentul s-a petrecut în momentul în care grupul de sibieni care au ieșit în centrul orașului să își  arate sprijinul față de edilul Klaus Iohannis, aflat în cursa pentru alegerile prezidențiale, au ajuns pe strada Tribunei.
Acolo se afla blocată în trafic, mașina deputatului de Sibiu, Ioan Axente.
Oamenii au observat că acesta avea lipit pe bordul autoturismului un mini afiș de susținere a contra candidatului lui Iohannis.
Protestararii au luat foc la propriu când au văzut fotografia cu Victor Ponta, iar de la cuvintele dojinitoare la adresa deputatului și până la linșarea efectivă, nu a mai fost decât un pas.

Salvat tot sibienii participanți la marș
Ioan Axente a refuzat în primă fază să dea jos de pe bordul mașinii afișul cu Ponta, iar lucrul acesta i-a înfuriat pe protestatari. Unii au trecut chiar la fapte și au încercat să răstoarne mașina în care se afla deputatul sibian.
Tot din grupul de manifestanți au sărit însă câțiva oameni care au îndemnat să nu aibă loc violențe.
Coroana de flori depusă temporar la sediul PSD a ajuns pe parbrizul mașinii, iar lucrurile s-au agravat din nou.

Jandarmii l-au salvat
Văzând că situația se agravează, deputatul Ioan Axente a cerut ajutorul autorităților și a sunat la 112. Până să ajungă însă jandarmii în zonă, protestatarii i-au bătut din nou obrazul și chiar i-au adus injurii acestuia.
Parlamentarul nu a ripostat însă, iar într-un final au apărut jandarmii în zonă și spiritele s-au calmat.

Deputatul sibian nu a oferit deocamdată un punct de vedere oficial pentru Ora de Sibiu, el nerăspunzând apelurilor noastre telefonice.

VEZI MAI JOS IMAGINILE CU SCANDALUL ÎN CARE A FOST IMPLICAT IOAN AXENTE!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=4hFMk8jDZrM”]

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Lasa ca bine i-au facut ca au bagat putin spaima in el. Asa ar merita toti guvernantii, poate s-ar gandi pe viitor de 2 ori inainte sa ne bage mana in buzunare.

  2. nu mi vine sa cred!!! huliganii care l au votat pe Iohannis!!! in tara asta nu i democratie!! nu mai e de cand a ajuns Basescu la putere!!! vi se pare normal ca niste oameni sa rectioneze in halul asta doar din simplul fapt ca sunt alti oameni care nu sunt deacord cu ei??? Pontistii n au voie sa vorbeasca, ca le inchid gura iohannistii!!! s a dus nabii revolutia din 89. unde e::’Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine’???? sa inteleg ca nu mai avem voie sa nu fim deacord cu iohannisti!? asta i comunism, iar cireasa de pe tort e ca avem presedinte sas acum!!! Romania are sasu, iar gemania a avut un austriac( pe hitler)!!!