IOHANNIS felicitat de MERKEL şi de preşedintele Germaniei. Iată ce i-au transmis!

Klaus Iohannis a fost felicitat de către preşedintele Germaniei Joachim Gauck ,pentru victoria la alegerile prezidenţiale de duminică. Şi cancelarul Angela Merkel l-a felicitat pe Iohannis pentru rezultatul remarcabil!

merkel iohannis
Gauck l-a felicitat pe Iohannis: Germania va sprijini România în consolidarea statului de drept
„Preluaţi mandatul (prezidenţial) în vremuri marcate de mari provocări la adresa Europei şi a ţării dumneavoastră. Fiţi sigur că Germania va continua să sprijine şi în viitor România pe drumul reformelor importante care urmează să fie făcute, în special în ceea ce priveşte îmbunătăţirea statului de drept”, se arată în comunicatul Administraţiei prezidenţiale de la Berlin.
Joachim Gauck l-a asigurat pe Klaus Iohannis că „încrederea reciprocă va sta la baza cooperării” şi că „relaţiile bune, de prietenie, dintre ţările noastre vor fi dezvoltate şi aprofundate atât la nivel european, cât şi internaţional”.

Merkel, către Iohannis: Sunt convinsă că împreună vom aprofunda relaţiile bilaterale
Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marţi, pe Klaus Iohannis pentru victoria în alegerile prezidenţiale, asigurându-l că Germania va rămâne „un partener de nădejde” al României şi subliniind că împreună vor putea aprofunda relaţiile bilaterale.
„Vă felicit din toată inima pentru alegerea dumneavoastră în funcţia de preşedinte al României”, i-a transmis cancelarul Angela Merkel lui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat publicat, marţi, pe site-ul guvernului german.
Merkel a precizat că relaţiile dintre România şi Germania sunt „foarte bune”, la 25 de ani de la încheierea Războiului Rece.
„Vom sprijini România cu sfaturi şi fapte pe calea reformelor importante pentru ţară dumneavoastră şi pentru Uniunea Europeană şi vom rămâne un partener de nădejde. Sunt convinsă că împreună vom putea aprofunda relaţiile noastre bilaterale”, a mai transmis Angela Merkel.
Totodată, cancelarul german i-a urat succes preşedintelui ales, conform mediafax.ro.

CITIȚI ȘI:

IOHANNIS RELAXAT – PRIMA zi dupa alegeri a jucat tenis la Sibiu (FOTO)

CE S-A ÎNTÂMPLAT IERI TIMP DE O ORĂ ÎN PRIMĂRIA LUI IOHANNIS

VIDEO EMOȚIONANT – SOȚIA LUI IOHANNIS primită de elevii săi cu aplauze și urale

VIDEO Iohannis și-a luat ADIO de la angajații Primăriei Sibiu: Bine v-am găsit ACASĂ!

ASEARĂ, ÎNTÂLNIRE ACASĂ LA PREȘEDINTELE IOHANNIS

Alegeri în minim 3 luni pentru NOUL PRIMAR. UITE CINE ESTE interimar la Sibiu!

VIDEO Prima noapte acasă pentru PREȘEDINTELE IOHANNIS și soția Carmen. De dimineață a plecat la București

Ultima oră

Comentariul meu