prietenii președintelui: klaus iohannis se vede cu apropiații înainte de a pleca înapoi la bucurești

Klaus Iohannis a revenit pentru o noapte la Sibiu după victoria în alegerile prezidențiale și după întâlnirea emoționantă cu colegii de la Primăria Sibiului urmează în această seară să se vadă cu prieteni și apropiați.

Potrivit surselor oradesibiu.ro, inițial întâlnirea are loc acasă la președintele Românie. Printre acestea finul lui Iohannis, medicul Paul Porr, Andreas Huber de la Autohaus Huber, Marius Vecerdea ce la Clubul de Tenis Pamira, Ioan Ciolan și alți apropiați.

un echipaj al ipj este acum permanent în preajma casei lui iohannis
Un echipaj al IPJ este acum permanent în preajma casei lui Iohannis

Casa președintelui României, Klaus Iohannis este acum obiectiv național, fapt pentru care, este supravegheată permanent de un echipaj de Poliție, iar dacă președintele este acasă și de SPP. Iohannis a ajuns acasă într-un BMW și urmat de o mașinp a SPP în jurul orei 19.30, după care la scurt timp din curte a ieșit doar SUV-ul SPP, care l-a dus pe Klaus Iohannis la întâlnirea cu prietenii apropiați.

CUM A FOST ÎNTÂLNIREA LUI IOHANNIS CU OAMENII CHEIE DIN PRIMĂRIE

CARMEN IOHANNIS APLAUDATĂ DE ELEVI

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. FELICITARI DOMNULLE PRESEDINTE!
    M-AM BUCURAT ENORM LA AFLAREA REZULTATELOR.AM PLANS,NU MA PUTEAM OPRI’ERAU LACRIMI DE BUCURIE,DE FERICIRE.SI TOTUSI…AM UN GOL IN SUFLET,AM PIERDUT UN PRIMAR,NOI,SIBIENII,IAR TARA A CASTIGAT UN PRESEDINTE,SI NU ORICE FEL DE PRESEDINTE,CI UN OM DEOSEBIT DE BUN,DE BLAND,SI DE RESPECTUOS.
    MA AFLAM INTR-O FRUMOASA ZI DE VARA LA PLIMBARE CU BICICLETA IMPREUNA CU SOTUL MEU.DIN SENS OPUS AU APARUT DL IOHANNIS IMPREUNA CU SOTIA,DL IOHANNIS A SPUS:SARUT MANA,BUNA ZIUA.LE-AM RASPUNS.
    A FOST O DOVADA CA TINE LA OAMENI DE LANGA EL SI II RESPECTA.
    STIMATE PRESEDINTE:VA DORESC SUCCES,SANATATE SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI.NU UITATI,VA ASTEPTAM ORICAND CU DRAG IN SIBIU,ORASUL PE CARE DVS.L-ATI INFRUMUSETAT CU MULT EFORT SI DRAG,IAR PT ASTA VA MULTUMESC FRUMOS.
    SA AUZIM DE BINE!