iohannis relaxat - prima zi dupa alegeri a jucat tenis la sibiu (foto)
Klaus Iohannis cu Marius Vecerdea, stânga și Victor Cornea, dreapta

Klaus Iohannis a mers să joace tenis, după ce s-a văzut cu angajații din primărie. Președintele României s-a relaxat alături de unul din cei mai buni prieteni ai săi.iohannis tenis

Proaspătul ales în funcția de președinte al României, primarul Sibiului, Klaus Iohannis a ales să se relaxeze acasă la Sibiu și nu oricum.
După ce s-a văzut cu colaboratorii din primărie și cu cei mai buni prieteni, Iohannis a avut timp să meargă să joace tenis la baza Pamira, deținută de bunul său prieten Marius Vecerdea.
Acolo a făcut câteva schimburi de mingi și cu tânărul tenismen sibian, Victor Cornea, cel care a făcut și o fotografie alături de Iohannis și Vecerdea.
” Azi la Tenis Club Pamira din Sibiu, am avut privilegiul sa fac primul antrenament intr-o Romanie altfel, chiar cu noul Presedinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple si motivationale cuvinte: „Victor, ai vazut ca se poate!” a postat Victor pe pagina sa de facebook.

Iohannis s-a întors apoi acasă, acolo unde îl aștepta soția Carmen, cea care a avut și ea parte de o zi specială la liceul unde lucrează ca profesoară.
Sursă foto: Victor Cornea (Facebook)

CITIȚI ȘI:

CE S-A ÎNTÂMPLAT ASTĂZI TIMP DE O ORĂ ÎN PRIMĂRIA LUI IOHANNIS

VIDEO EMOȚIONANT – SOȚIA LUI IOHANNIS primită de elevii săi cu aplauze și urale

VIDEO Iohannis și-a luat ADIO de la angajații Primăriei Sibiu: Bine v-am găsit ACASĂ!

Alegeri în minim 3 luni pentru NOUL PRIMAR. UITE CINE ESTE interimar la Sibiu!

ÎN SEARA ASTA, ÎNTÂLNIRE ACASĂ LA PREȘEDINTELE IOHANNIS

Ultima oră

Comentariul meu