SUA si NATO, amenintari sau adversari pentru Rusia? Noua doctrina militara a lui Putin va desemna aceste detalii luna viitoare, tinand cont si de criza din Ucraina care a tensionat relatiile Moscovei cu Occidentul.

CEA MAI IMPORTANTA DESCOPERIRE DIN LUME FACUTA DE RUSIA!
RUSIA A INCEPUT SA SE INARMEZE: “SUNTEM PREGATITI SA LUPTAM IMPOTRIVA NATO PENTRU A NE APARA”!
RADARUL INTELIGENT CU CARE RUSIA SE VA APARA DE AMERICANI!

Actuala doctrina mentioneaza doar extinderea NATO, desfasurarea de trupe in statele invecinate, destabilizarea anumitor tari si instalarea unor sisteme de aparare antiracheta ca “pericole militare externe”. Insa noua doctrina, care ar urma sa fie anuntata luna viitoare, va desemna explicit Statele Unite si NATO drept amenintari sau adversari, au declarat persoane informate in legatura cu acest document.

Potrivit unor diplomati si analisti rusi, Moscova spera in acelasi timp sa consolideze Organizatia de Cooperare de la Shanghai, infiintata deChina, Rusia, Kazahstan, Kirgizstan si Tadjikistan in 1996, pentru a deveni o alianta de securitate mai importanta.

Autoritatile ruse au anuntat in septembrie, cu doua zile inainte de deschiderea summitului Aliantei din Tara Galilor, ca pana la sfarsitul anului isi vor adapta “doctrina militara”, care dateaza din 2010, pentru a lua in calcul aparitia >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu