klaus iohannis:„mergeți la vot pentru lumea în care ați vrea să trăiți și să dați noului președinte șansa de a fi alături de voi.”

Le mulţumesc tuturor românilor pentru votul pe care mi l-au acordat în primul tur. Suntem în fața celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, suntem mai puternici și vom câștiga alegerile. România are nevoie de un președinte corect, demn, care să se lupte cu corupția, cu hoția și cu deznădejdea.

klaus iohannis

Eu doresc sa fiu un președinte mediator și integrator, dar pe de altă parte, foarte ferm în fața derapajelor de orice fel.Președintele trebuie să fie un model din toate punctele de vedere, eu îmi doresc să fiu un altfel de președinte. Voi fi, așa cum mă știți,un președinte foarte sobru, fără înclinații conflictuale. Nu am baroni, nicio gașcă în spate. Vreau să fiu președintele României și al românilor.

Trebuie s-o spun: dacă vrem să avem o societate performantă, trebuie să recunoaştem că marea parte a politicienilor ultimilor 25 de ani au greşit şi să începem să reconstruim întreg sistemul. Avem nevoie de o analiză serioasă și de ținte clare. Ca președinte, voi demara o dezbatere națională pe teme economice, educaționale sau protecție socială, în care îi voi implica pe toți cei care au un cuvânt de spus în aceste domenii. Dvs. veți fi partenerii mei în aceste dezbateri naționale!

 Soluții există, dacă există voință politică, iar eu am voința de a face curățenie în clasa politică, iar asta înseamnă o mai mare responsabilizare și o selecție mai bună a politicienilor. 

 Mergeți la vot să arătați că vă pasă de viitorul vostru!

Mergeți la vot să redați încrederea întregii populații în tinerii ei. Secțiile de vot pline de tineri ar însemna deja o revoluție, pe care nimeni nu poate să o conteste, să o confiște sau să o interzică.

Mergeți la vot ca să arătați că nici dezamăgirea, nici dezgustul față de unii oameni politici nu vă pot împiedica să credeți în viitorul vostru.

Mergeți la vot ca să schimbați ceea ce părinții și bunicii voștri n-au știut, n-au putut sau n-au avut voie să schimbe.

Mergeți la vot pentru tinerii inteligenți și talentați, siliți să părăsească țara din cauza oamenilor politici, care și-au promovat copiii, rudele și nepoții în funcțiile pe care ar fi trebuit să le ocupe tinerii competenți.

Mergeți la vot, dacă vreți să construiți o țară a valorilor democratice și a respectului față de tineri. Nu va fi ușor, nu va fi imediat, dar, dacă nu încercați, nu veți știi niciodată cum e să te lupți pentru dreptul tău la educație, la cultură și la adevăr.

Vă chem alături de mine să continuăm lupta pentru o țară normală, pentru respectarea legii și a statului de drept.

România are nevoie de fapte, nu de vorbe goale. Victor Ponta a avut timp 2 ani și jumătate să lupte pentru țara noastră. Premierul a ales să ne sacrifice pentru baronii locali, pentru corupți și pentru interesele de partid.

Premierul Victor Ponta a adus umilința în sufletele românilor plecați în străinătate pentru un trai mai bun. Dreptul de vot este un drept câștigat prin jertfă! Ceea ce s-a întâmplat în secțiile de vot din diaspora nu reprezintă altceva decât punerea în aplicarea a unui plan premeditat de împiedicare a dreptului la vot. Incompetența și lipsa de respect față de frații noștri din străinătate este doar o radiografie a ceea ce se va întâmpla în România, dacă Victor Ponta ajunge președinte. Nu putem lăsa țara pe mâna acestor manipulatori care vor puterea doar pentru a controla justiția.

Pe 16 noiembrie, putem repune România pe valorile normale: FAMILIE, LEGE și RESPECT!

 

Ultima oră

Comentariul meu