video iohannis cântă ”deșteaptă-te române”! tu știi imnul româniei?

Klaus Iohannis a uimit o țară întreagă vineri, în timpul unei conferințe de presă. Edilul Sibiului a cântat în direct o strofă din imnul național al României și a fost aplaudat la final de jurnaliștii prezenți.

 

Lui Iohannis i s-a relatat de către un jurnalist că premierul Victor Ponta a fost provocat, joi seară, la un post de televiziune, să recite prima strofă din imnul naţional, după ce liderul PSD a susţinut că această întrebare era una dintre cele pregătite pentru Klaus Iohannis, dar pe care n-a apucat să o mai adreseze.

Prezidenţiabilul ACL a fost întrebat dacă el ca primar ştie primele versuri din imnul naţional, moment în care Iohannis a replicat: „Dumneavoastră ce credeţi, că ştiu?”.

Un alt jurnalist a menţionat că liderul PNL a fost văzut la confruntările cu Victor Ponta ocolind răspunsul în acest mod la unele întrebări.

În acel moment, Iohannis a început să cânte „Deşteaptă-te române…”, invitând jurnaliştii să cânte împreună dacă doresc.

Apoi prezidenţiabilul ACL a cântat singur prima strofă din imnul naţional.

La final, el a fost întrebat dacă a cântat în corul bisericii. „Nu, în corul liceului”, a replicat Iohannis, în aplauzele unei părţi a jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă.

La remarca unui jurnalist că un profesor de fizică are şi voce, Iohannis a replicat: „Fizica nu exclude artele, eu aş zice dimpotrivă, se completează în mod fericit”.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=gJ-04WSUG-s” splash=”https://i.ytimg.com/vi/gJ-04WSUG-s/hqdefault.jpg” caption=”Klaus Iohannis canta imnul national”]

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Klaus Iohannis ar putea conduce si Germania! La arbitraj corect B1TV (nu juriu popular!), Iohannis nu ca l-a invins iar pe Ponta, ci in chestiunea fundamentala a eliberarii coruptilor parc-ar fi jucat Germania cu Brazilia 7-1!
    . VRETI SA TRAITI CA-N GERMANIA? http://www.youtube.com/watch?v=OoquXzboTGk
    . VOTATI I O H A N N I S !!!