„frumoasa și bestia” lansează un nou sistem de ticketing la teatrul gong din sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 15 noiembrie, ora 18:00, spectacolul „Frumoasa și Bestia” în regia lui Bogdan Drăgulescu. Evenimentul marchează implementarea unui nou sistem de achiziționare a biletelor cu ajutorul căruia spectatorii își vor putea tipări biletele direct de acasă.

teatrul gong lata
„Teatrul GONG intră într-un proces de dezvoltare firesc, iar cumpărarea biletelor online va facilita accesul publicului la spectacolele noastre. E un lucru bun pentru că se economisește timp.”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului. Print@Home este un serviciu ce completează opțiunile de achiziționare a biletelor Teatrului GONG din Sibiu printr-un sistem oferit de Eventim, lider în vânzarea biletelor pentru evenimente culturale în Europa Continentală. Acest serviciu poate fi accesat de pe siteul teatrului (teatrulgong.ro) sau de pe platforma eventim.ro. După ce ați rezervat locurile la spectacolul dorit, puteți selecta opțiunea Print@Home ca metodă de livrare. Toate metodele de plată online, de exemplu VISA și Mastercard, precum și PayBox și NetPay pot fi folosite pentru a plăti pentru un bilet Print@Home. După efectuarea plății online cu succes, spectatorii vor primi o adresă de internet cu ajutorul căreia pot imprima imediat biletul. În același timp, link-ul este trimis prin email, astfel încât cumpărătorii pot tipări biletul de pe alt calculator sau din altă parte. Pentru biletele achiziționate online se percepe un comision de 10% și o taxă de sistem în valoare de 3 lei, pe comandă, indiferent de numărul de bilete achiziționate.
Sfârșitul de săptămână aduce pe scena Teatrului GONG din Sibiu două spectacole cu păpuși și actori la vedere.  „Frumoasa și Bestia” este o adaptare după basmul cu același titlu și aduce lumea magică a lui Belle într-o montare muzicală cu Zâne și Zâni, iar „Puiul de lebădă” continuă seria adaptărilor după basme universale printr-o producție despre un boboc de lebădă clocit de o rață.
Casa de bilete de la sediul teatrului rămâne deschisă după același program, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00, iar prețul unui bilet la oricare spectacol este de 7 lei, tarif unic.
**
sâmbătă, 15 noiembrie, ora 18:00
spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani
FRUMOASA ȘI BESTIA
după Giovanni Francesco Straparola
REGIA: Bogdan Drăgulescu; SCENOGRAFIA: Daniela Drăgulescu; ILUSTRAŢIE MUZICALĂ: Claudiu Rusu; VIDEO DESIGN: Radu Barbu, Alex Balta; DISTRIBUŢIA: Mircea Corcoveanu, Raluca Pavel, Gabriela Mitrea, Monica Baldea, Andrei Hansel, Barbara Crișan, Daniela Dragomir, Nicolae Suciu, Daniel Neagu, Jenö Major, Angela Páskuy;
durata: 1h
preț bilete: 7 lei, tarif unic

duminică, 16 noiembrie, ora 11:00
spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
PUIUL DE LEBĂDĂ
după Hans Christian Andersen
REGIA: Monica Baldea ; SCENOGRAFIA: Monica Baldea; ILUSTRAŢIE MUZICALĂ: Monica Baldea; DISTRIBUŢIA: Monica Baldea, Raluca Pavel, Barbara Crişan;
durata: 1h
preț bilete: 7 lei, tarif unic

Ultima oră

Comentariul meu