Mesajul lui Cindrea către sibieni: Ponta va duce România spre Vest

Se împlinește anul acesta un sfert de secol de la Revoluția care ne-a eliberat de comunism și totalitarism, iar azi, mai mult ca oricând, trebuie să fim uniți și mândri că suntem români. Și să folosim la adevărata valoare dreptul democratic de a vota, de a alege.

cindrea
Duminică votăm ca să ne alegem președintele pentru următorii 5 ani și vreau să clarific două aspecte legate între ele: în primul rând nu trebuie să mai existe confuzie între social-democrația, pe care sunt onorat să o reprezint aici, și comunism. Social-democrații nu sunt comuniști! De altfel, nici un partid de stânga nu se identifică cu acea pată neagră a istoriei.
În al doilea rând trebuie să înțelegem și să folosim foarte bine democrația câștigată acum 25 de ani. Democrație înseamnă că există cel puțin două păreri, iar adepții lor trebuie să se asculte și să nu cadă în păcatul totalitarismului prin respingerea a tot ceea ce nu corespunde cu propria opinie. Trebuie să fim constructivi și deschiși.
De aceea eu, acum, îmi exprim susținerea pentru Victor Ponta, pentru ca el să devină viitorul președinte al României și vă dau câteva argumente:

*E tânăr, un bun român, este creștin, aproape de oameni și are o familie extraordinară.
*S-a ținut de cuvânt, i-a ajutat pe pensionari, pe bugetari, pe tineri și pe antreprenori și a făcut economia să își revină.
*Îi pasă de oameni, fapt demonstrat de măsurile luate încă din prima ședință de Guvern, spre deosebire de contracandidatul său, Klaus Werner Iohannis, căruia nu i-a păsat de sibieni pe care nu i-a mai primit în audiență sau nu le-a îmbunătățit condițiile de viață de la periferia orașului.
*Reprezintă generația nouă și nu face politică după vechile tipare. Avea doar 17 ani la Revoluție.
*Nu a făcut parte din structuri politice comuniste, în vreme ce candidatul Klaus Werner Iohannis a făcut.
*Nu face scandal, spre deosebire de ceilalți. Vrea să îi unească pe români pentru marile obiective. Va aduce o echipă unită, care să tragă în aceeași direcție.
*S-a luptat mereu cu Băsescu și vrea să schimbe ce s-a facut rău în ultimii 10 ani. Va duce schimbarea până la capăt!
*Are experiență și capacitate de a conduce țara și se bucură de susținerea liderilor europeni și americani. Este aproape de Armată și e un promotor al independenței energetice față de Rusia.
*A lăsat Justiția să își facă treaba, vrea ca politica să nu mai intre în toate zonele – a promovat tineri, tehnocrați, oameni profesioniști.
*Va duce România spre Vest, îi va apăra pe români, va susține și promova valorile autentice pentru că este mândru că este român.

Pentru toate acestea, îi îndemn pe toți locuitorii județului Sibiu să aibă încredere în Victor Ponta și să îi acorde votul pentru ca el, Victor Ponta, să aducă o schimbare pozitivă în toată societatea românească!

Ioan Cindrea
Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu