iohannis merge la b1tv pentru o nouă dezbatere cu ponta. vezi live-video transmisia!

După ce marți seară a decis să meargă la dezbaterea cu Ponta de la Realitatea TV, Iohannis a decis să meargă și miercuri la dezbaterea organizată de B1TV. Iohannis va merge acolo însoțit de o parte a stafului de campanie.

ponta iohannis fotofb
După ce ieri şi-a luat prin surprindere stafful anunţându-l cu doar jumătate de oră înainte de a o face şi public că va participa la dezbaterea de la Realitatea TV cu Victor Ponta, candidatul ACL, Klaus Iohannis, merge astăzi la a doua dezbatere televizată, organizată la B1 TV, au declarat pentru gândul surse politice.
„A fost la o fermă din Călăraşi, a avut acţiuni de campanie toată ziua, iar seara, pe la 6:30, când s-a întors, ne-a anunţat că merge la dezbatere”, ne-au relatat surse din staff-ul lui Iohannis.
Înainte de a face anunţul oficial, a fost sfătuit de o parte dintre apropiaţii săi liberaţi să nu meargă la dezbaterea de la Realitatea TV, în condiţiile în care formatul nu era unul negociat în prezenţa staff-urilor ambelor alianţe care au candidaţi în turul al doilea.
De această dată, Iohannis îşi implică şi echipa de campanie în pregătirea dezbaterii. Ajuns la sediul ACL în jurul orei 10:30, preşedintele PNL a decis să meargă diseară la B1 însoţit de Alina Gorghiu, purtătoare de cuvânt a liberalilor, până atunci, urmând să-şi stabilească împreună cu PNL şi PDL punctele de atac.
În sediul din Modrogan, pe de altă parte, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a convocat o teleconferinţă cu toţi şefii de filiale, pe care să-i mobilizeze pentru turul al doilea.
Dintre cele patru dezbateri antamate de premierul Victor Ponta la patru televiziuni de ştiri – luni, la RTV; marţi, la Realitatea TV; miercuri, la B1 TV; joi, la Antena 3), cea de la B1 TV ar urma să fie ultima la care participă şi Klaus Iohahnnis. Pe de-o parte, staff-ul ACL şi-a sfătuit candidatul să nu meargă la Antena 3, pe de altă parte, staff-ul PSD nu a dorit să ia parte la nicio negociere pentru o dezbatere pe teren neutru, la Palatul Parlamentului sau la o universitate din ţară.

CLICK AICI CA SĂ VEZI DEZBATEREA DINTRE IOHANNIS ȘI PONTA ÎNCEPÂND CU ORA 20.00

Ultima oră

Comentariul meu