grav accident pe valea oltului la boița. două persoane sunt rănite

Un grav accident de circulație a avut loc miercuri dimineață pe DN7 în dreptul localității sibiene Boița. Un autoturism a intrat sub un TIR, iar în urma impactului un bărbat și o femeie au fost grav răniți.

accident tir
Accidentul a avut loc în apropierea locului unde la finele săptămânii trecure a avut loc un alt eveniment rutier în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața.
Evenimentul rutier a avut loc la ieșirea din Boița către județul Vâlcea. ”Un autoturism a intrat pe contrasens și s-a tamponat frontal într-un camion. Traficul se desfășoară deocamdată pe un singur sens și dirijat de către polițiștii rutieri”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la SMURD și ISU Sibiu.
”Un echipaj de descarcerare si doua echipaje SMURD  actioneaza pentru salvarea a doua persoane ce au fost implicate in acident rutier  pe Valea Oltului la iesire din localitarea Boita. Este vorba de două victime (un barbat de 62 ani și o femeie de 60 ani), ambele cu traumatisme toracice și constiente. Ele vor fi transportate la UPU Sibiu”, spun reprezentanții ISU Sibiu.
Revenim cu detalii!

foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu