terapia cu apă în trei pași : de ce să bei apă pe stomacul gol - ai băut apă azi?

În Japonia este foarte răspândit obiceiul de a bea apă dis-de-dimineaţă, pe stomacul gol. Japonezii folosesc terapia cu apă (Water Therapy) – aprobată de către asociația medicală japoneză, pentru a se trata și a preveni numeroase boli grave.pahar cu apa

Medicii japonezi afirmă faptul că acest tip de terapie este 100 % funcțional și eficient împotriva următoarelor boli sau simptome: dureri de cap, probleme cardiace, aritmii, artrită, epilepsie, bronșită, astm, tuberculoză, meningită, infecții urinare sau la nivelul rinichilor, gastrită, diaree, hemoroizi, diabet, boli ale ochilor, cancer, obezitate și multe altele.
Terapia cu apă este o metodă foarte simplu de aplicat, costă puțin și nu are efecte adverse – în afară de simptomele care pot fi resimțite în momentul în care corpul începe să elimine toxinele.
Cum se face?
Există câțiva pași simpli de urmat:
1. După ce te trezești, înainte să te speli pe dinți, bea un pahar cu apă (aproximativ 160 ml), apoi îți poți face toaleta de dimineață. Dacă nu poți bea atât de multă apă, poți începe cu cantități mai mici și poți ajunge gradual la cantitatea recomandată.
2. Așteaptă să treacă 45 de minute, după care îți poți lua micul-dejun așa cum o faci în mod obișnuit.
3. Nu mânca și nu bea nimic timp de două ore după ce ai luat micul-dejun (același lucru se aplică și după celelalte mese ale zilei).
Apa trebuie să fie la temperatura camerei sau, preferabil, călduță. Nu trebuie să conțină clor sau alte substanțe chimice folosite pentru tratarea apei așa că este recomandată folosirea unui filtru de apă.

Beneficiile le vei resimți în scurt timp dacă ești perseverent în a aplica această simplă terapie fără efecte adverse.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu