rezultate deosebite obținute de interstar sibiu la "sibiu football days"

Interstar Sibiu a obtinut rezultate deosebite la cea de a doua editie a turneului Sibiu Football Days desfasurat in perioada 1-2 noimebrie la Sibiu, sub directa organizare a celor de la Rubin si impreuna cu sprijinul Consiliului Local Sibiu , al Primariei Sibiu al FRF si AJF .

interstar
Editia din acest an, a doua la numar, a strans 23 de echipe din tara distribuite pe trei categorii de virsta . La evenimentul sportiv desfasurat atat indoor cat si outdoor au participat echipe cu renume din fotbalul juvenil din Romania printre care amintim: Kinder Mures, Prosport Focsani, FC Brasov, CSM Valcea, FC Odorhei, ASA Tg Mures sau Viitorul Cluj. Meciurile , unele dintre ele deosebit de bune din punct de vedere calitativ, au fost supervizate de oameni de fotbal precum Viorel Hizo sau Dorin Zotinca. Reputatul antrenor sibian impreuna cu fostul sau elev din perioada de glorie a Interului, au fost cei care au deschis oficial turneul si de asemenea oamenii care au inmanat premiile castigatorilor.
Interstar Sibiu a castigat locul intai la categoria 2007,echipa pregatita de Horatiu Bara invingand categoric in toate cele cinci jocuri disputate: 13-2 pe CSM Valcea,10-0 pe Kinder Mures,16-0 pe FC Odorhei , 7-0 pe Petrolul Ploiesti (semifinala) si cu 5-2 pe Prosport Focsani in utltimul act al competitiei. Echipa din Vrancea este castigatoarea din 2014 a puternicelor turnee E-ON Kinder si Brasov Cup.
Grupa 2006 pregatita de Daniel Murasan a terminat pe locul secund dupa ce in finala a pierdut dramatic, 2-1 in fata lui Star Medias, dupa un meci demn de o finala .Pina in ultimul act , Gandila & Co au trecut de CSM Valcea cu 3-0 , de FC Odorhei cu 8-3 si de Steagu Rosu Brasov cu 2-0. In semifinala, elevii lui Muri au invins pe FC Brasov cu 4-0.
Marian Margarit si grupa sa de 2004 nu s-a lasat mai prejos si a obtinut medaliile de argint inregistrand cinci victorii si o infrangere in cele sase jocuri disputate. Juniorii E au invins cu 4-0 pe FC Brasov , 7-0 pe Steagu Rosu Brasov , 2-0 pe Viitorul Sibiu ,10-0 pe Interstar 2 si 4-2 pe Viitorul Cluj .Singurul esec 1-2, s-a inregistrat in meciul cu FC Odorhei.
Adreas Birbic si Alex Luca au obtinut titlurile de cei mai buni jucatori ai turneului la categoriile 2007 respectiv 2004, Vicentiu Vlad titlul de golgheter la categoria 2007, iar Iustin Chirila titlul de cel mai bun portar la categoria 2006.
Premiile pentru echipe si premiile individuale au constat in medalii, trofee, diplome si mingi puse la dispozitie de organizatorii evenimentului.
De asemenea organizatorii au inmanat cate un tricou fiecarui participanta la editia II a Sibiu Football Days .
“Suntem fericiti pentru reusita din acest turneu. Noi cei de la Interstar multumim echipelor participante si ii felicitam pentru calitatea fotbalului aratat, multumim organizatorilor de la Rubin precum si Primariei Sibiu si Consiliului Local Sibiu, multumim sponsorilor, spectatorilor, parintilor si sustinatorilor care au fost alaturi de noi si nu in ultimul rand jucatorilor clubului nostru cu care ne mandrim.”, spune Daniel Murasan de la FC Interstar.

Ultima oră

Comentariul meu