prostituție pentru homosexuali la sibiu: ”peștele” are 19 ani și e din cisnădie! (foto)

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Cisnădie a fost reținut pentru 24 de ore de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu pentru proxenetism. Cei 11 tineri care se prostituau sunt cursanți la diferite școli postliceale și profesionale din municipiul Sibiu.
proxenet 11

În cursul acestei zile, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au efectuat o acţiune în judeţul Sibiu, în vederea documentării activităţii infracţionale a unei grupări cu preocupări în sfera proxenetismului.
Practic aceștia au destructurat o rețea de barbați care se prostituau pe bani în Sibiu precum și în alte localități din județ.
Capul acestei rețele este un tânăr din Cisnădie. Se pare că rețeaua era destul de cunoscută în județ și nu ducea lipsă de clienți, aceștia fiind toți sibieni.
Cei 11 tineri care se prostituau sunt cursanți la diferite școli postliceale și profesionale din municipiul Sibiu.
”În fapt, din cercetări a reieşit faptul că un tânăr de 19 ani, domiciliat în localitatea Cisnădie, în anul 2014 a racolat 11 tineri din judeţul Sibiu, pe care i-a determinat şi cărora le-a înlesnit întreţinerea de raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi, obţinând în acest mod diferite sume de bani şi foloase materiale. Tinerii racolaţi au vârstele cuprinse între 19 şi 24 de ani”, spune Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu.

Tarifele ajungeau și la 450 de euro pentru o partidă de sex.
proxenet 4
Șeful, un puștan de 19 ani din Cisnădie
Peștele rețelei cu cei 11 tineri care se prostituau pe bani la Sibiu, este originar din Cisnădie. Oltean Ovidiu Alexandru a terminat liceul Independența și este conform prezentării sale de pe Facebook, ”șofer de lux și pilot la curse ilegale în România”, precum și student la Facultatea de Inginerie din Sibiu.
La poza de profil de pe contul de Facebook, acesta scrie că ”Banii si femeile, doua dintre cele mai importante lucruri din lume. Lucrurile pe care le-ai facut pentru o femeie nu le-ai face pentru nimic altceva. La fel e si cu bani ..”proxenet 2

La ”mititica” pentru 24 de ore
În urma administrării probatoriului, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu.
”În cursul zilei de 11 noiembrie suspectul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 213 cod penal. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a grupării”, mai spune Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu.

sursa foto: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Eugen .. si tu ai fost o “fetita” de a lui sau de ce esti asa de ofticat ? Oricum ,, din poze , baiatul asta pare pufos / zemos .. adica grasut ,, si acuzat de proxenetism , cred ca va avea parte de toate “dragostea” in puscarie … Vai de gaurile lui .. atat sus cat si jos . Amin

  2. Politia a descoperit esenta…. prostiei lor cu deznodamant total . ” reperterul unu de kaka mare”