ioan cindrea: liberalii sibieni îl susțin pe victor ponta pentru președinție!

Președintele Organizației Județene Sibiu a Partidului Social Democrat, Ioan Cindrea, a avut vineri după amiază o întâlnire cu staff-ul județean al Partidului Liberal Reformator reprezentat de Gabriel Gheorghe. Cei doi lideri politici județeni au discutat și stabilit reperele unei strategii comune pentru campania electorală a lui Victor Ponta în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

ponta
”A fost o întâlnire foarte bună în timpul căreia am stabilit ce avem de făcut pentru pregătirea datei de 16 noiembrie, când Victor Ponta trebuie să căștige alegerile. Mă bucur că ni se alătură în această campanie toți liberalii adevărați, de tradiție, cu care putem continua proiectele începute de USL pe politici social-liberale, așa cum au fost votate în 2012 de majoritatea românilor și, cel mai important lucru, pentru schimbarea până la capăt a regimului Băsescu prin alegerea domnului Ponta în funcția de președinte al României”, a declarat Ioan Cindrea, președintele PSD Sibiu.
La rândul său, Gabriel Gheorghe, liderul județean al liberal-reformatorilor, a apreciat că în această formulă se pot relua cu succes principiile pe baza cărora a fost construită Uniunea Social Liberală: ”Am discutat punctele comune ale campaniei pentru susținerea lui Victor Ponta în turul al doilea, la scrutinul din 16 noiembrie. Ne dorim ca domnul Ponta să câștige alegerile pentru ca noi toți să putem beneficia de creștere economică, în paralel cu măsuri de consolidare socială, așa cum au fost stabilite încă de la realizarea USL”.
Echipele PSD, PC, UNPR și PRL vor colabora îndeaproape pentru săptămâna de campanie electorală rămasă pâna la turul al doilea al alegerilor prezidențiale.
Biroul de presă PSD Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. NU AM DECIT A ZICE;;; SA VA FIE RUSINE DE POLITICA CU CARE VA BATETI JOC DE TARA.voi sunteti adevaratii dusmani ai acestei tari________psd_tilor mafiotilor____voi va numiti romini___ortodoxi???!!!!!!rusine voua.