Hoț reținut pentru 30 de zile la Sibiu. A tâlhărilt o femeie pe Mihai Viteazu!

Un bărbat de 38 de ani este cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată după ce în cursul nopţii de 9 noiembrie, i-a furat unei femei telefonul mobil.

hot

În data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 01.33, un sibian a sesizat telefonic Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la faptul că o persoană necunoscută, prin folosirea violenţei, i-a sustras soţiei sale telefonul mobil. Incidentul s-a produs în municipiul Sibiu, în zona imobilelor situate la intersecţia str. N. Iorga cu bulevardul Mihai Viteazu.
”La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Sibiu şi un echipaj de jandarmi aflat în zonă, care pe baza descrierii oferite de apelant şi a faptului că aceasta avea posibilitatea de a urmări telefonul mobil prin intermediul unei aplicaţii au reuşit prinderea, reţinerea şi identificarea suspectului. Totodată, prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Suspectul, un bărbat de 38 de ani, domiciliat în judeţul Hunedoara a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanţei, fiind emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Ultima oră

Comentariul meu