oficialități de rang înalt vin la deschiderea autostrăzii săliște – cunța. iată cum arată acum tronsonul! (foto)

Vineri 14 noiembrie, în jurul orei 12.00 va avea loc deschiderea lotului 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie, singurul rămas nedeschis în acest moment. Chiar dacă lucrările continuă în zonă, lotul va fi deschis traficului auto, iar la eveniment sunt așteptate oficialități de la Guvern, în frunte cu primul ministru Ponta.

autostrada sibiu orastie 1
Câteva fotografii postate pe forum.peundemerg.ro arată însă că lucrările la autostradă în zona Aciliu nu sunt finalizate. Din fotografii se poate observa că muncitorii muncesc la foc continuu pentru ca tronsonul de autostradă între Săliște și Cunța, să fie gata în condiții acceptabile, pe 14 noiembrie.
Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a inspectat în luna iulie lotul trei al autostrăzii Sibiu – Orăştie, discutând cu proiectanţii şi constructorii.

„Sunt lucrări întârziate, sunt probleme. Sunt probleme legate de soluţiile tehnice pe care le-au găsit, unele nu se pretează la situaţia din teren, zona asta este cu alunecări de teren. Trebuie găsite alte soluţii, unele s-au găsit”, a spus Ioan Rus, la finalul inspecţiei.autostrada sibiu orastie2
Ministrul a adăugat că reprezentanţii firmei constructoare au promis că lucrarea va fi realizată până la finalul lunii noiembrie.
Loturile 1, 2 şi 4 din autostrada Sibiu – Orăştie au fost deschise traficului în decembrie 2013, lotul trei, de la Sălişte la Cunţa, fiind încă în şantier din cauza alunecărilor de teren din zonă.

autostrada sibiu orastie 3
Lotul trei are o lungime de 22 de kilometri, dintre care şase sunt afectaţi de alunecări de teren. Cei 16 kilometri care sunt finalizaţi din respectivul lot nu pot fi daţi în folosinţă deoarece nu există nicio ieşire de pe autostradă între Sălişte şi Cunţa.

Ultima oră

Participă la discuție

19 Commentarii

  1. Cred ca ar trebui sa se termine cu aceste ”taieri de panglici” Reminiscente comuniste de-ti vine greata. O stire seaca:s-a dat in circulatie autostrada de la pina la. Dar gata 100% nu ce se vede in poze.Punct.

  2. ce tonti mai sunteti in Romania aia. Averi sansa sa schimbati totul, va ajuta si Domnul, si voi tot in rahat va olace sa stati. Gura mare cat o sura, lalaila intr-aiurea, chuar si ultimul boschetar se da mare si tare, dar de fapt sunteti niste blegi. V-a scos Base din rahat, bine nu e scutit nimeni de greseli, si nu cred ca mai are Romania vreo data asa presedinte, poate doar Iohannis…. Doamne cat de limitati puteti fi la mintea aia a voastra sa votati cu Ponta. Mie personal mii rusune de basarabenii mei care l-au votat. Dar nu e padure fara uscaturi….Jos Ponta!!!!!

  3. Atat timp cat PSD-ul se opune ridicarii imunitatii parlamentarilor pentru a putea fii anchetati, dovedeste ca in acest partid ascund o gramada de talhari si tradatori de tara. Orice promite Ponta in campania electorala pentru a distrage atentia de la acest aspect este doar abureala. Trebuie sa se termine odata pentru totdeuna cu acesti „lupi paznici de oi”.

  4. Da’ ce-i faci tu lui ponta bai ciurica???
    Cine mizda patii vrei sa o inaugureze?
    Basescu?…baga-mi-as pwla’n gura voastră de vagabonzi. ..

    1. Nu ti se pare imoral ca Ponta sa profite ca are pe mana banii nostri si cu ei sa faca pomeni electorale in favoarea sa ??? Faptul ca acum ii grabeste pe constructori sa termine lotul trei chiar inainte de alegeri -chiar daca acestia trebuie sa faca niste carpeli care probabil ne vor ustura la buzunar in viitor -ti se pare normal ??? Ti se pare normal sa vina Ponta si apoi sa-i elibereze pe toti colegii lui comunisti arestati pentru coruptie ??? Si apoi , dupa alegeri sa mareasca taxele si impozitele ca sa aiba cu ce plati mita electorala catre primarii ??? Cu alte cuvinte sa-i votez pe cei care fac pe smecherii si au un nivel de trai exorbitant doar pentru ca au furat din banii nostri ??? In timp ce sunt atatia zeci de mii de amarati -de femei batrane pe strada care vand un fir de patrunjel sau o sticla de lapte pentru ca nu le ajunge pensia ??? Iar ei sa fure in continuare si sa huzureasca ??? NICIODATA !!!

    1. esti un idiot. Regii nemti ne-au scos din mocirla. daca eram destepti aveam regele din ’90 si nu mai era atata bataie pe ciolan. monarhiile din Europa ne ajutam sa scapam de saracie si eram departe acum. nu te-ai saturat cat te-au furat 25 de ani gasca lui Iliescu cu baronii lor? Au distrus tara asta – marile uzine si fabrici- si acum mergem cu traista in bat prin Europa sa cersim de lucru. E nevoie de un sef strain, un gospodar nu de o marioneta.

    2. Iohanis are o dovada ca stie sa schimbe ceva in Romania prin ce a facut la Sibiu, Ne trebuie o altfel de gandire in tara asta, nu doar scandal si politica si cearta televizata

      1. Eu am fost psd-ist dar cand vad o mizerie de campanie din partea psd mi se face scarba, vreau o normalitate in tara sta macar acum, daca nici acum nu ne dorim o astfel de schimbare nu cred ca Romania mai are o sansa in urmatorii 20 de ani pentru schimbare.

      1. Neamtul de care vorbesti tu care de fapt e tot roman dar are rude in Germania,…neamtul e mai calculat si mai ganditor ca toata cloaca de hoti si profitori care au condus Romania, omul vrea cu adevarat o Romanie normala iar uni romani sunt asa de obisnuiti cu hotia, batjocura si aberatiile care se intampla in tara asta condusa de hoti, incat ca sa faca pe placul sefului, sau probabil a fost pus in postul ala tot de o sluga psd. Hai sa incercam ceva mai diferit, hai sa vrem si noi ca Romania sa arate ca Germania, Franta, Austira…cum putem sa nedorim in continuare sa traim in aceiasi prostie si hotie ca pana acum. Ocazia noasra este unica acum, cu Iohanis presedinte sunt convins ca Romania o sa cunosca o schimbare pozitiva asa cum nu a cunoscut in ultimi 25 de ani.

  5. Mizeria aia de ponta are tupeu sa vina sa isi faca campanie pe ceva ce nici macar nu este inceput de el!

  6. looogic ca trebuia inaugurata inainte de turul doi si ca bineînțeles nu putea lipsi ponta ca doar nu strica putina reclama inainte de alegerile finale. iar eu a trebuit sa imi mananc nervii pe drumul national ca sa fac naveta pe tronsonul respectiv. țeapă ponta! tot nu vei primi votul meu!!!