csu joacă duminică în capitală cu revelația începutului de sezon, csm steaua

Echipa pregătită de Miodrag Perisic joacă duminică de la ora 17.00 în deplasare cu Steaua. Sibienii au deplasat un lot complet și fără jucători accidentați în Capitală.perisic (6)

CSU are meci greu duminică în Capitală. Sibiul joacă împotriva celor de la Steaua, grupare care a învins-o și pe campioana CSU Asesoft Ploiești și care a făcut transferuri spectaculoase în această vară.
”Știe toată lumea că este un meci extrem de dificil. Întâlnim o echipă care nu a pierdut niciun meci în campionat. Mă aștept să fie un meci foarte greu, ne va pune probleme, însă venim și noi după un meci în care am câștigat un pic de încredere, ca și echipă. Cu siguranță ei se vor pregăti. Mergem să ne jucăm șansa, ca la oricare alt meci, și sper din tot sufletul să facem o figură frumoasă”, a delcarat jucătorul Flavius Lăpuște, înainte de plecarea la București.

Perisic: Steaua e favorită
Miodrag Perisic crede că gazdele de duminică sunt favorite pe hârtie, dar speră ca Sibiul să reușească să răstoarne această situație.
”Jucăm cu o echipă care este una dintre cele mai bune două-trei echipe din campionat, asta este clar. Mergem acolo să jucăm baschet de calitate și, dacă avem șansa să facem și victorie, o vom face. În momentul acesta Steaua este favorită, dar, cum se spune în sport, dacă  vrem să câștigăm, trebuie să mergem acolo cu  încredere în noi. Echipa este pregătită, la antrenamente toată lumea a fost bine, nimeni nu este accidentat, lotul este complet, vom vedea cum o să fie”, spune Perisic.
Meciul de duminică este televizat de canalul Digi Sport.

Ultima oră

Comentariul meu