csu, înfrângere fără istoric la bucurești. steaua a bătut sibiul cu 78-65

Echipa lui Miodrag Perisic a fost dominată total în partida cu Steaua. Gazdele s-au impus cu 78-65 (14-10, 24-18, 23-18, 17-19), dar diferența a fost uneori și de peste 20 de puncte pe tabelă.

csu sibiu echipa
Meciul greu anticipat de antrenorul Miodrag Perisic, în deplasarea din Capitală, s-a adeverit din păcate și practic.
Steaua nu a avut emoții cu Sibiul și uneori a dominat autoritar meciul de duminică după amiază. Bojovic, Calotă, Popovic și Lăpuște au făcut un meci modest. Singurii jucători care au avut evoluții acceptabile, Johnson, Lee și Seals, au fost totodată și principalii marcatori ai Sibiului.
Steaua s-a impus cu 78-65 și a confirmat că este în acest moment singura echipă capabilă să pună probleme în vârful ierarhiei, campioanei CSU Asesoft Ploiești.
Pentru CSU urmează acum meciul cu Timba Timișoara, partidă care are loc marți, 18 noiembrie, la Sala Transilvania, de la ora 18.00.

CSU:
Bojovic 6, Seals 13, Calotă 6, Lăpuște 3, Popovic 4, Bubnic 9, Johnson 10, Lee 14

Perisic: Am jucat foarte prost
,,A fost un meci greu, dar nu ştiu de ce de fiecare dată când venim în sala aceasta nu putem juca, nu îmi explic, poate sala de aici nu ne place. În orice caz am jucat foarte prost, procentajele sunt foarte slabe, 40% la 2 puncte, 40% procentaj la aruncările de 3. Nu ştiu, a fost un meci foarte greu.”, a spus după meci antrenorul Miodrag Persic, conform totalbaschet.ro.

Ultima oră

Comentariul meu