Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață, pe DN 1, în afara localității Miercurea Sibiului. Un bărbat a murit pe loc după ce căruța în care era a fost lovită violent de un TIR. Se pare că atelajul nu era semnalizat corespunzător.

carutaPolițiștii spun că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței în mers, dar și pentru că atelajul hipo era nesemnalizat.
”În data de 9 noiembrie, în jurul orei 06,00, pe DN 1, în afara localității Miercurea Sibiului, un șofer în vârstă de 41 de ani din localitatea Zalău, în timp ce conducea o cisternă spre județul Alba, nu a păstrat în mers o distanță de siguranță față de un atelaj hipo care circula pe aceeași direcție nesemnalizat corespunzător și a intrat în coliziune cu acesta”, spune Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

Un bărbat a decedat, iar un copil a ajuns la spital în Sibiu
În urma impactului, conducătorul atelajului, în vârstă de 67 de ani, din localitatea Jina, a decedat pe loc, iar un minor, în vârstă de 13 ani care îl însoțea în atelaj, este grav rănit, internat la Spitalul de Pediatrie Sibiu. Traficul rutier în zona producerii evenimentului s-a desfășurat normal pe întreg parcursul cercetărilor.
”Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, mai spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.
Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate circumstanțețe producerii acestui accident rutier.

Ultima oră

Comentariul meu