video hoții au lăsat autostrada a1 în beznă la sibiu. au furat un transformator de 7.000 de euro!

Autostrada A1 Sibiu – Orăștie a rămas în beznă noaptea trecută după ce hoții au furat un transformator de curent care alimenta o parte din iluminatul nocturn de la intrarile și ieșire pe tronsonul de la Veștem la Săliște.1

Hoții de fier au dat lovitura în noaptea de joi spre vineri.  Aceștia au pus mana pe un transformator care alimenta cu  energie electrica o parte din Autostrada A1, de pe teritoriul judetului Sibiu. Acestora nu le-a păsat ca pun in pericol siguranta soferilor si au demontat  un transformator de curent si au furat componentele metalice ale acestuia pentru  a le vinde la fier vechi.
Hotii au  venit cu chei potrivite  la fata locului, iar prima data au  demontat  transformatorul greu de zeci de kilograme de pe un stalp. Ca sa nu atraga atentia asupra lor au taiat  cablul care alimentateaza    transformatorul, simuland astfel o  pana electrica.  Apoi  si-au vazut linistiti de treaba
Fara  transformator  iluminatul  de pe  autostrada s-au stins pe o portiune de cativa kilometri.

Au distrus un transformator de 7.000 de euro!
Politistii au  venit la fata locului sa ridice probe.  Ei  cred ca hotii   au  distrus  transformatorul pentru a colecta cupru  pe care  sa-l vanda la fier  vechi. Ar fi facut bani frumosi, numai  ca transformatorul de  fata  are componente din  aluminiu. Acesta  se vinde  cu 2 maxim 3 lei  kilogramul, pe cand  curpul ar fi valorat mult  mai mult.
Transformatorul distrus  valoreaza  aproximativ  7000 de euro. Politistii spera sa-i prinda pe autorii furtului in momentul  in care  care acestia vor  incerca sa  valorifice componetele  furate azi noapte la centrele de colectare a fierului  vechi.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=9jJaLEnhXPA”]

Ultima oră

Comentariul meu