ponta, invitație oficială către klaus iohannis pentru dezbateri televizate!

Liviu Dragnea, președinte executiv al PSD, a anunțat că el și Victor Ponta vor în continuare patru dezbateri televizate, la patru televiziuni de știri și nu agreează ideea lui Klaus Iohannis de a participa la o singură dezbatere televizată, la care să aibă acces toată presa.

“În continuare noi dorim patru dezbateri. Domnul Iohannis are o problemă cu spaţiile, merge după regulile feng shui? Un studio de televiziune nu e bun? Nu prea înţelegem lucrurile astea”, a precizat Dragnea.ponta

El a arătat că orice cetăţean român trebuie să aibă toate condiţiile pentru a şti cât mai multe despre capacitatea şi priceperea celui pe care trebuie să-l voteze în funcţia de preşedinte al României, iar cele patru dezbateri televizate pe teme care ţin de activitatea şefului statului pot contura această necesitate.

“Şi atunci patru dezbateri reprezintă un număr de patru ori mai mare decât o singură dezbatere, este foarte clar. Noi vrem să fie patru dezbateri pentru ca cetăţenii să aibă posiblitatea să ştie exact ce ştie Victor Ponta, ce poate Victor Ponta, ce ştie Klaus Iohannis, ce poate Klaus Iohannis. În patru dezbateri televizate românii vor şti foarte bine pe cine să voteze. O singură dezbatere, care să fie eventual făcută într-un stil de spectacol, nu ajută românii”, a susţinut Dragnea.

El a spus că aceste patru dezbateri pot contura un vot raţional, care ar fi şi în interesul alianţei care îl susţine pe Victor Ponta, nu un vot emoţional, aşa cum ar dori cei care îl susţin pe Klaus Iohannis.

“Pe de altă parte, pentru noi este foarte clar: Klaus Iohannis fuge de dezbatere. (…) Dar ce înseamnă teren neutru? O singură dezbatere nu este suficientă, iar dacă noi spunem că suntem de acord undeva, o să spună seara că nu mai e bine acolo, că a aflat că de fapt ăla nu mai e teren neutru. Hai să fim serioşi”, a spus Dragnea.

El a arătat că nu e de acord cu ideea că cele patru dezbateri propuse de PSD la patru televiziuni de ştiri ar restricţiona accesul la acestea pentru celelalte instituţii media.

 

Ultima oră

Comentariul meu