mircea cazan: îi va cere scuze comunistul sorin ilieşiu lui c.v.tudor?

Fostul director de imagine al producţiilor documentare de propagandă ale regimului comunist, Sorin Ilieşiu, travestit în dizident imediat după decembrie 1989,  şi autor de apeluri despre orice şi către oricine, îşi continuă jalnica misiune pentru care a primit ordin, aceea de ataca PNL şi pe Klaus Iohannis.

iohannis cazan turcan
Constat că în ultimele zile că senatorul de Sibiu, Sorin Ilieşiu– cel care în aproape 2 ani de mandat nu a făcut nimic pentru Sibiu şi sibieni  – a preluat şi promovează cea mai recentă mizerie electorală elaborată de maşina de propagandă PSD-istă, neruşinata manipulare a pericolului secesiunii teritoriale în cazul în care Klaus Iohannis câştigă preşedinţia României. “România se va afla pentru încă 5 ani sub spectrul conflictelor politice, al divizării populației, continuate de către candidatul PDL, Klaus Iohannis, cel care nu respectă nici măcar ziua de 1 Decembrie, ziua Marii Uniri a României!”, reprezintă ultima “producţie” a propagandistului de ocazie a echipei Ponta-Şova –Vrânceanu Pandele etc.
Eu vă asigur că primarul Klaus Iohannis ales cu o majoritate covârşitoare de către sibieni, în ultimii 14 ani, a participat personal sau prin reprezentanţi, la toate manifestările organizate în municipiul Sibiu, cu ocazia sărbătoririi zilelor Drapelului Naţional şi a Imnului Naţional.  Mai mult, dl Iohannis sau echipa sa nu trebuie să dea explicaţii comunistului Sorin Ilieşiu care s-a întors la matcă după 25 de ani, când acesta a fost ales parlamentar în circumscripţia Sibiu într-o conjunctură extrem de favorabilă. Nu-l cunosc sibienii şi nici nu s-a implicat în vreun proiect pentru aceştia. În schimb, este cunoscut pentru biografia sa spumoasă şi controversată pe care o puteţi accesa pe site-ul: http://www.presidency.ro/?_RID=htm&id=96. Domnul Sorin Ilieşiu a fost doar musafir în fosta Capitală culturală a Europei şi nici nu ar fi ştiut nimic despre municipiul Sibiu, dacă echipa PNL Sibiu nu i-ar fi întins o mână de ajutor desemnându-l candidat într-un colegiu senatorial în circumscripţia electorală nr.34.
M-aş fi aşteptat ca în loc să-şi canalizeze energiile în atacuri gratuite la adresa lui Klaus Iohannis, Sorin Ilieşiu să fi lansat un apel către votanţii lui Victor Ponta prin care să le semnaleze imoralitatea alianţelor cu Corneliu Vadim Tudor şi Dan Diaconescu. Cum nu a făcut-o, înclin să cred că Sorin Ilieşiu se complace în compania acestor personaje cu care probabil deja colaborează şi care este posibil să îl şi dirijeze în acţiunile îndreptate împotriva celor care nu sunt de partea premierului Ponta.
Şi, mai mult ca sigur, Sorin Ilieşiu îi va cere scuze public lui Corneliu Vadim Tudor, pentru că în anul 2007 (perioadă în care era un suporter fanatic al lui Traian Băsescu) şi-a pus semnătura pe un apel adresat doamnei Doina Cornea – care avea calitatea de preşedinte al Consiliului de Onoare al Ordinului Naţional “Steaua României” – prin care se cerea “supunerea analizei posibilităţii retragerii Ordinului National <<Steaua Romaniei>> cetăţeanului Corneliu Vadim Tudor”.

Preşedinte PNL Sibiu
Deputat Mircea Cazan

Ultima oră

Comentariul meu