video si galerie foto: iohannis a votat cu emoție și le-a transmis gânduri bune românilor

Primarul Klaus Iohannis împreună cu soția Carmen Iohannis au fost ca de obicei punctuali la vot. Primarul Sibiului, candidatul Alinței Creștin Liberale la Președinția României s-a declarat optimist și a spus că are emoții.

„E bine. Este o zi foarte frumoasă, am înţeles că prezenţa la vot, cel puţin în secţia mea de votare este foarte bună. Sunt foarte optimist. Am primit şi telefoane şi sms-uri şi mail-uri, toate cu gânduri bune. Acelaşi gând bun îl transmit şi eu tuturor românilor”, a declarat Klaus Iohannis.  Acesta a recunoscut că are emoţii, însă spune că speră ca românii să se mobilizeze la vot duminică. „Eu sper că da”, a răspuns Iohannis, întrebat dacă crede că românii se vor prezenta în număr mare la urne.

VEZI ȘI: CONECTAȚI LA PREZIDENȚIALE SIBIU 2014: Transmitem LIVE-VIDEO votul sibienilor

„Emoţii am în continuare până când se termină ultima rundă de vot. Cred că aşa este normal (să votez la Sibiu n.r.), aşa este bine, aşa cum am ales ca ultima întâlnire electorală să fie la Sibiu, am ales să votez acasă, după care voi merge la Bucureşti”, a spus Klaus Iohannis.

 CITEȘTE ȘI: VIDEO Raluca Turcan: Am votat pentru o Românie normală!

Prezent la vot, duminică dimineaţa, la ora 9.30, la Secţia 68 din municipiul Sibiu, alături de soţia lui, Carmen, Klaus Iohannis a spus că pentru el, ziua de duminică „e o zi foarte specială”.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=SLeqbyaH1fg”]

Întrebat dacă a primit telefoane în această dimineaţă, el a spus că a primit şi telefoane, şi sms-uri, şi email-uri, cu gânduri bune, şi că acelaşi gând bun îl transmite şi el tuturor românilor.

URMĂREȘTE IMAGINI DIN SECȚIA DE VOTARE ȘI DE PE CAMERA 2 – ORA DE SIBIU

Până la ora 9.00, prezenţa la secţia de votare amenajată la Şcoala nr. 4 din Sibiu, unde a votat candidatul ACL la Preşedinţie, era de peste 12%, potrivit reprezentanţilor secţiei.

În judeţul Sibiu, numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele electorale pentru alegerile prezidenţiale este de 376.750, fiind amenajate 370 de secţii de votare.

Ultima oră

Comentariul meu