exit-poll-uri: iohanis în turul 2 cu ponta - live video ora de sibiu

Exit-Poll-urile confirmă un vot masiv pentru primarul Sibiului Klaus Iohannis în cursa pentru prezidențiale. Potrivit cifrelor difuzate de Digi 24, Iohannis a intrat în turul doi cu un procent de 32,2 .

Scorul obținut de Victor Ponta este sub scorul total obținut de dreapta politică, 41,5.

Urmărește în direct pe Ora de Sibiu declarațiile de la sediile de campanie ale Alianței Creștin Liberale și ale PSD.

* Potrivit exit-poll-ului realizat de IRES, prezentat de Digi 24, candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obținut 41,5% la alegerile prezidențiale de duminică, iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis, 31,2%.

* Exit-poll-ul realizat de SOCIOPOL, prezentat de Antena 3, a indicat că Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) a obținut 40% din voturi în primul tur al alegerilor prezidențiale de duminică, iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis, 31%.

* Conform exit-poll-ului realizat de CSCI, prezentat de România TV, candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obținut 40% la alegerile prezidențiale de duminică iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis, 31%.

* Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obținut 38,2% la alegerile prezidențiale, iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis, 32,1 %, conform exit-poll-ului realizat de Agenția de Rating Politic prezentat de Realitatea TV.

SEDIUL ACL

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=N8djkP4-gR8″]

SEDIUL PSD

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=ynYJOcvbo-0″]

Ultima oră

Comentariul meu