transmisii live: restituirea proprietăților, pubele ecologice în județ și inaugurare pistă biciclete sibiu - rășinari - sibiu

Ora de Sibiu transmite în cursul zilei de joi, 30 octombrie, trei evenimente care se petrec în Sibiu. Stați pe recepție pentru cele mai interesante ore ale zilei.

După fiecare transmisie on-line postăm aici și înregistrarile acestora.

Pentru transmisiile în direct derulati această pagină până la playerul din partea de jos a acesteia.

PROGRAM TRANSMISII LIVE ORA DE SIBIU – JOI 30 OCTOMBRIE

Ora 10.00 – Președintele ANRP vine la Sibiu, joi, 30 octombrie 2014, în sala de conferinţe a Consiliului Judeţean Sibiu, la o întâlnire de lucru cu preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), George Băeşu.

VEZI ÎNREGISTRAREA EVENIMENTULUI!

Ora 11:00 conferință de presă ocazionată de încheierea contractului de furnizare a pubelelor în cadrul celui mai amplu proiect derulat până acum în județul Sibiu – managementul deșeurilor; pe ordinea de zi a ședinței CJ Sibiu este inclus un proieict de hotărâre prin care se dau în administrarea localităților toate recipientele achiziționate. Participă: Ioan Cindrea, președintele CJ Sibiu, Ioan Banciu, vicepreședinte CJ Sibiu, Oana Popa, director executiv Direcția Strategii și Poriecte, reprezentantul furnizorului

VEZI ÎNREGISTRAREA EVENIMENTULUI!

Ora 16:00 inaugurarea unei piste de biciclete la care Cindrea va da startul unei plimbări cu bicicleta

Participă: Ioan Cindrea, președintele CJ Sibiu, Ovidiu Sitterli, prefectul județului,  Nicolae Ivan, responsabilul activități sportive în cadrul Asociației de Turism Sibiu, reprezentanții constructorului și alții.

VEZI TRANSMISIILE ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

Ultima oră

Comentariul meu