spectacole pentru copii cu ingrediente magice la teatrul gong din sibiu

Începutul lunii noiembrie aduce pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu două dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei: „Cipollino” după Gianni Rodari și „Sarea-n bucate” după Petre Ispirescu.

Actorii Teatrului „Gong” din Sibiu pregătesc o rețetă cu spectacole în care sarea și ceapa devin pretextul pentru un imaginar fabulos, în care cei mici sunt antrenați să descopere aventurile unor personaje curajoase ce luptă pentru prietenie, dreptate și dragoste.

Cu siguranță că refrenul muzical „Sunt glumețul Cipollino, și-n Italia am crescut… ” va genera multe hohote de râs odată cu lupta Băiețelului – Ceapă împotriva tratamentului nedrept aplicat de cei bogați celor mai săraci. Băiețelului – Ceapă va învinge aroganța Prințului Lămâie și va înființa o Republică în cea mai nouă comedie de la Teatrul „Gong” din Sibiu, ce va avea loc sâmbătă, 1 noiembrie, de la ora 18:00. Spectacolul se joacă atât cu păpuși, cât și cu actori la vedere și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Bucătăria lui Cipollino se mută duminică, 2 noiembrie, ora 11:00, la ospățul Împăratului din spectacolul „Sarea-n bucate” după un basm de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș.
În producția teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde în lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie. Spectacolul se joacă atât cu păpuși, cât și cu actori la vedere și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Accesul în sala de spectacol se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului din strada Alexandru Odobescu nr. 2, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00 sau în ziua evenimentului, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

Ultima oră

Comentariul meu