raluca turcan: fiecare vot contează! un singur vot poate face diferenţa între lege şi hoţie, între fapte şi vorbe, între românia lucrului bine făcut şi românia corupţiei, minciunii şi scandalului!

România a pierdut enorm, timp de doi ani și jumătate cu Victor Ponta la Palatul Victoria. Încă cinci ani cu el la Cotroceni ar fi un dezastru pentru dezvoltarea țării noastre.

După doi ani și jumătate de PSD cu Victor Ponta în frunte, nu e nimeni în stare să indice rezultatele acestei guvernări. S-a produs o involuție clară în domenii atît de importante pentru viața oamenilor, precum educația, infrastructura, sănătatea și mediul de afaceri sufocat de zeci de taxe și de o incompetență de nedescris de la vârful Ministerului de Finanțe.

Ponta nu protejează nicio pensie, aşa cum minte pe toate panourile. Ponta își protejează acoliții! Ponta nu protejează niciun loc de muncă! Ponta își protejează doar corupții și privilegiile lor, doar prietenii şi neamurile!

Aceasta este adevărata față a celui care a condus Guvernul României de doi ani și jumătate. Pentru acest șir nesfărșit de minciună, joc dubluși sfidare a interesului public, Victor Ponta nu poate deveni președinte al României!

Românii vor un proiect de țară care să însemne respect, demnitate, seriozitate, temeinicie. Un proiect în care seriozitatea să nu fie simulată, ci una reală. Un proiect care să dea rezultate pentru cei mulți, nu pentru găștile influente din PSD. Un proiect din care să rezulte fapte vizibile şi pozitive pentru români. O Românie care să îi convingă pe tineri să rămână în țară iar pe cei plecați în străinătate să-i determine să revină în această ţară minunată, capabilă de atâtea lucruri bune.

Este în joc destinul țării noastre. România lui Victor Ponta este România în care, în 2015, toate promisiunile electorale de 15 miliarde de lei şi pomenile date în campanie vor fi plătite din buzunarul cetăţenilor cinstiţi, prin creşteri de taxe şi impozite. România noastră este România cetăţenilor, a oamenilor normali, cu aspiraţii şi preocupări, care vor să aibă o viaţă mai bună.

Klaus Iohannis are un proiect al unei Românii europene, în care ne ocupăm de lucrurile folositoare, de locuri de muncă, de educație, de sănătate, de dezvoltarea satelor și a orașelor. Este un proiect al obiectivelor concrete, realizabile, al unei guvernări cu un obiectiv clar – un nivel de trai mai bun și mai multe oportunități de realizare, pentru cât mai mulţi, aici, în țară.

 

Dragii mei sibieni, vă invit să ne întâlnim vineri, în ultima zi de campanie, în 31 octombrie, ora 16.30, în Piaţa Mare, unde vom spune tuturor că ne dorim o schimbare, dorim o Românie a lucrului bine făcut. Noi alegem România dezvoltării cu Klaus Iohannis președinte!

 

 

Ultima oră

Comentariul meu