video elev băgat în spital după ce a fost bătut cu bestialitate de câțiva colegi la turnu roșu

Un elev în vârstă de 18 ani de la Centrul de Incluziune din Turnu Roşu a fost bătut de alţi trei colegi de chiar în curtea școlii unde învățau. Elevul a fost lovit în zona genitală și a ajuns după câteva ore direct pe masa de operație a medicilor din Sibiu.

Incidentul s-a petrecut într-o pauză. S-a intamplat la centrul pentru copii cu nevoi speciale din Turnu Roșu. Chiar la doi pași de profesorii supraveghetori
Victima și alți trei colegi au avut un conflict și au ieșit în curtea școlii să îl rezolve.
Pe imagini, se vede cum mai multi copii stau de vorba in curtea școlii. Brusc, o lovitura il ametește complet pe elevul de 18 ani.
Dupa ore, copiii s-au intalnit in curtea școlii și așteptau, ca de obicei, microbuzul care ii transporta acasa. Patru profesori ii supravegheau. Niciunul nu a observat momentul in care elevul a fost agresat.
”Se vede pe imaginile video de pe camerele de supraveghete că acel conflict a avut loc dupa un colt al unei cadiri si a fost de o fractiune de secunda. Probabil s-au dus, l-au lovit si au plecat si nu s-a observat nimic. Este vorba despre copiii de la invatamantul profesional si liceal. Copilul nu a acuzat dureri, copilul nu a venit sa spuna m-a lovit. Asistenta sociala l-a vazut putin abatut si l-a intrebat ce este cu tine? Raspunsul lui a fost ma doare putin burta.”, spune Mihaela Miron, director centru.

Operat de urgență la Spitalul Județean Sibiu
Reprezentantii scolii spun ca au aflat de la parintii copilului despre incident. Cand a ajuns acasa baiatul le-a povestit parintilor ce s-a intamplat.
”A venit acasa si a spus ca l-au batut doi copii la scoala. L-a intrebat nevasta-mea cum, unde ti-a dat. Ce ai Alex? Mi-a dat in burta.. Plangand a venit…” a povestit Marius Stoica, tatăl copilului.
Speriati, acestia au sunat imediat la ambulanta şi l-au dus la Spitalul Judeţean Sibiu, acolo unde a şi fost operat de urgenţă.
”Starea pacientului este momentan favorabila, este internat pe sectia de Urologie unde a fost suspus unei interventii chirurgicale in urma unei traumatism prin agresiune”, spune spune Alexandra Petria, purtator de cuvant SCJU Sibiu

Anchetă la poliție
Politia spune ca a fost declanșată o anchetă în acest caz. ”Toate persoanele implicate in acest incident au fost identificate si in prezent se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, declară Elena Welter, purtator de cuvant IPJ Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=OiYwHiyyn90″]

Ultima oră

Comentariul meu