bătăi pe viață și pe moarte în cușca gladiatorilor la sala transilvania din sibiu

Devenit deja un fenomen şi la noi în ţară, galele Romanian Xtreme Fighting se desfăşoară aproape de fiecare dată cu casa închisă. Evenimentul de la Sibiu are loc în 3 noiembrie de la ora 19.00 la Sala Transilvania.

De la o ediţie la alta, cei mai experimentaţi luptători în Arte Marţiale Mixte, MMA, intră în cuşcă pentru una dintre centurile RXF. Fiecare luptă devine un moment, de tensiune şi adrenalină, în urma căruia cel mai bun câştigă.
Unul dintre luptătorii români care s-a făcut remarcat în MMA, în străinătate şi mai apoi în România, este Marian Rusu, cel care a realizat practic un nou record mondial ]n materie de MMA. KO în doar 3,35 de secunde, în luna mai 2014 unde a luptat în gala UCMMA 39 de la Londra. Luptător la categoria grea, Marian Rusu a impresionat prin rapiditatea cu care l-a pus la pământ pe Ben Schneider, adversarul său.

Acum un alt român pregăteşte să facă spectacol în străinătate şi este optimist că va aduce ţării noastre un renume, chiar în America. Vorbim despre “Bombardierul” sau, pe numele său, Ion Pascu, cel care va fi primul roman care va semna cu promoţia UFC, la începutul anului 2015. Ultimate Fighting Championship (UFC) este cea mai mare promoţie de arte marțiale mixte în lume, oferind cele mai multe evenimente cu luptători de top în sport. UFC, cu sediul în Statele Unite ale Americii, produce evenimente în întreaga lume și a fost cotată recent la peste 1,5 miliarde de dolari, avand sub contract o mare parte din cei mai buni luptători din lume.

În ultimii doi ani de performanţă, Ion Pascu, a obţinut nu mai puţin de şase victorii, prin câştigarea înainte de limită cu Matt Robinson, Hakon Foss, Jack Marshman, Nikolai Alexiev şi Bunea Izidor, şi la decizie cu Lee Chadwick, în meciul decisiv pentru titlul de challenger la centura BAMMA.
Atât Marian Rusu, cât şi Ion Pascu, vor fi prezenţi la o nouă gală organizată de Romanian Xtreme Fighting, pe data de 3 noiembrie 2014, la Sala Sporturilor ”Transilvania” din Sibiu.
Printre numele care vor mai intra în lupta de la Sibiu se numără Cristian Mitrea, Andrei Vasincă, Ioan Vrânceanu, alias Dacul Gerula, dar şi Bunea “Spartanul” Izidor.

Recent, un apropiat al lui Ion Pascu a declarat pentru www.sport.ro că “dacă va câștiga centura, Izidor și-o va pune în joc cu Ion Pascu. E cel mai bun luptător din țară la această categorie, deci este o șansă meritată, mai ales că a câștigat primul meci dintre cei doi”.
În gala RXF de la Sibiu vor fi și două meciuri de fete, mai exact, se vor bate Alice Ardeleanu, Diana Belbița, Roxana Crișan și Roxana Dinescu.

Ultima oră

Comentariul meu