tensiune, adrenalină și putere în cușca romanian xtreme fighting de la sibiu

Peste 20 de luptători din toată țara vor fi prezenți pe 3 noiembrie la Sala ”Transilvania” din Sibiu, de la orele 19:00, într-un show incendiar. Cele mai așteptate momente ale ediției sunt luptele ce se vor desfășura între Cristian Mitrea și Marian Rusu.

 

Cu un nou record mondial,  K.O în doar 3,35 de secunde la o competiție în Anglia, Marian Rusu va lupta cu câștigătorul show-ului ”Burlăcița”. Cei doi vor lupta la categoria +95 de kilograme.
Pe 3 noiembrie în cușca RXF 14 vor intra și sibienii Andrei Vasinca, Marius Munteanu, Bunea Izidor, Ioan Vrânceanu, dar și Alice Ardelean. ”M-am antrenat intens pentru acest meci și îi mulțumesc antrenorului meu Adrian Mihai pentru condițiile pe care mi le-a oferit și colegilor mei cu care m-am antrenat.” spune Alice Ardelean într-un comentariu pe Facebook.
Sportiva o va întâlni în cușcă pe Diana Belbița de 18 ani din Drobeta Turnu Severin. Un alt meci de fete pregătit pentru gala de la Sibiu, se va desfășura între Roxana Crișan și Rozi Dinescu, ambele la categoria 60 de kilograme.
Pentru Sibiu se pregătesc și alți luptători precum Marian Rusu. Recent acesta a declarat pe pagina s-a de Facebook că se antrenează intens și le recomandă celor fără ambiție să rămână acasă. ”Rupem tot la antrenamente!!! Mergem înainte!!! Cei fără ambiție să stea acasă!!!”
Biletele pentru gala Romanian Xtreme Fighting au fost puse deja în vânzare, online prin rețeaua Eventim și în Sibiu la Play Off Bar Sibiu și Shopping City Sibiu. Prețul unui bilet, acces general este de 15 lei. De asemenea au fost puse în vânzare și o serie de bilete VIP ce variază între 165 și 365 de lei, însă în numai trei zile au fost vândute mai bine de jumătate dintre acestea.
Romanian Xtreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA în România. După exemplul marilor promoții la nivel mondial, Romanian Xtreme Fighting (RXF) a reușit în numai doi ani de zile să aducă în atenția practicanților de sporturi de contact, dar și a tuturor iubitorilor sportului în general, MMA-ul autohton, îmbrăcând-ul în hainele unui show spectaculos și exploziv.

Ultima oră

Comentariul meu