video csu învinge în ultimele secunde pe csm oradea. vezi declarațiile de la final!
Bojovic a făcut un meci extrem de slab la Pitești. Sârbul și-a bătut joc din nou de munca echipei!

Sibiul s-a chinuit teribil cu orădenii,  dar au învins până la urmă cu 86-84 (24-23, 23-25, 15-23, 24-13). Este cea de a III-a victorie a Sibiului în fața celor din Oradea în această toamnă. Pentru CSU urmează derbiul Ardealului, vineri, în deplasare cu BT Cluj Napoca.

CSU a revenit în Sala Transilvania, după îmgrângerea usturătoare de la Ploiești, iar adversar a fost o echipă de care a mai trecut în Cupa României în două meciuri.
De data aceasta a fost mai greu, iar victoria s-a conturat abia în ultima secundă a meciului, când Johnson a ”furat” o minge unui adversar și a pus-o în coș în ovațiile celor aproximativ 1.200 se spectatori prezenți la meci.

Calotă și Johnson au fost de deprate oamenii care au ținut în viață echipa lui Perisic. Cei doi au suplinit cu brio evoluțiile mai șterse ale coechipierilor Seals, Bubnic și Lee.
De partea cealaltă, la orădeni Hatten și Dillon au făcut un meci excelent, orădenii scăpând victoria printre degete, doar datorită unor greșeli în defensivă ale coechipierilor și  a unei lipse de concentrare pe final de jos.
CSU a învins ca o echipă mare și asta după ce a revenit spectaculos în joc grație unui sfert patru aproape perfect și pe placul antrenorului Miodrag Perisic.
CSU a bătut la două puncte, scor 86-84, adică la aceeiași diferență cu care a mai învins de două ori în ultimele luni pe cei de la CSM Oradea.

CSU SIBIU:
Bojovic 20, Seals  8, Calotă 16, Lăpuște 3, Popovic 14, Bubnic 9, Johnson 10, Lee 6.

CSM ORADEA:
Hatten 23, Markovic 5, Pașca 2, Pop 2, Dillon 17, Subotic 12, Krapic 8, Pantic 15.

DECLARAȚII DUPĂ MECI:

Miodrag Perisic – antrenor CSU Sibiu; Cristi Achim – antrenor CSM Oradea

Ultima oră

Comentariul meu