csu joacă din nou cu oradea. duminică în campionat!
Bojovic a făcut un meci extrem de slab la Pitești. Sârbul și-a bătut joc din nou de munca echipei!

Sibiul joacă duminică la Sala Transilvania, începând cu orele 17:30, împotriva celor de la CSM Oradea, grupare pe care sibienii au învins-o de două ori în această toamnă, în Cupa României.

Miodrag Perisic, antrenorul lui CSU, este de părere că meciul de duminică după amiază va fi total diferit de ceea ce s-a întâmplat în Cupa României.
”Jucăm cu o echipă foarte bună, dar care nu a început campionatul foarte bine. Cred că au așteptări mari în acest sezon, pentru că este o echipă valoroasă,  și cred că vor face totul pentru a schimba puțin lucrurile. Am mai jucat cu ei, dar am câștigat la doar 2 puncte diferență. Acum au ceva accidentări în echipă,  dar oricum, nu ne va fi ușor să câștigăm acest meci, mai ales că vorbim de echipa  vicecampioană”, a spus Miodrag Perisic,
Americanul Brandon Johnson crede că meciul va fi foarte disputat. ”Cred că va fi un meci bun, competitiv. Noi venim după o înfrângere la 20 de puncte, cu Asesoftul, ei vin cu o înfrângere la 20 de puncte, cu Clujul, așa că ambele echipe vor dori să câștige. Dar CSU Sibiu are cei mai buni fani. Ei ne sprijină și, ca echipă, apreciem foarte mult faptul că vin la meciuri să ne susțină și să ne transmită energia lor”, a declarant Johnson.
Partida care va desfășura în Sala Transilvania din Sibiu, începe la orele 17:30.

Ultima oră

Comentariul meu