video o tânără artista din sibiu face furori la posturile mtv din europa si pe vevo!

Dupa ce a lansat piesa Colder în urmă cu cateva saptamani, Andreea Andrei, lanseaza si clipul acesteia pe VEVO. Tânăra este prima artisă din Sibiu care este difuzată pe patru din posturile europene deținute de MTV.

Despre cum a fost la filmari si ce urmeaza in perioada urmatoare, ne spune Andreea.

„Ma bucur foarte mult ca am reusit sa realizam clipul acestei piese. Am filmat doua zile, o zi pe Transfagarasan si inca o zi la o pensiune. Au fost doua zile foarte obositoare, dar in acelasi timp foarte frumoase. Am prins vreme buna, iar peisajele de pe Transfagarasan, m-au facut sa uit de oboseala si de stresul filmarilor”, spune tânăra din Sibiu.

Clipul este lansat deja pe platforma VEVO, iar din 20 octombrie se poate vedea pe 4 posturi MTV in Europa: MTV, MTV 2, MTV U si MTV Hits.

”Anul acesta, voi mai lansa o piesa, de Craciun, ce va avea si videoclip, iar la anul voi avea cateva colaborari cu cativa artisti de la noi. Ma bucur ca am reusit performanta asta, si multumesc tuturor
celor din echipa mea si nu numai pentru tot ceea ce fac pentru mine”, a mai spus Andreea.

Videoclip filmat în Sibiu și pe Transfăgărășan

Clipul video al piesei Andreei Andrei este realizat în mare parte pe Transfăgărășan și în zona Bâlea Lac.

Au fost filmate cadre pe tronsonul dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascadă precum și pe malul lacului aflat la peste 2.000 de metri altitudine.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=1521uNx_tl4″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/1521uNx_tl4/maxresdefault.jpg” caption=”Andreea Andrei – Colder ft. ALMGREN”]

Ultima oră

Comentariul meu