consumul de linte, inlatura miraculos riscul de boli cardiovasculare

Exista multe motive pentru care ar trebui sa adaugati linte in alimentatia dvs. Sigur, principalul motiv este pentru ca aceasta are o multime de beneficii pentru sanatate.

Scazuta in calorii, lintea este o leguminoasa potrivita pentru consum in orice moment al anului. O puteti folosi in salate sau in diverse mancaruri. Unul dintre cele mai bune lucruri despre linte este ca aceasta este perfecta pentru vegetarieni.

Iata 7 motive pentru a include linte in alimentatia dvs:

Este buna pentru inima
Numeroase studii au constatat ca consumul de alimente bogate in fibre cum ar fi lintea, scade riscul de boli cardiovasculare. Aceasta este una dintre cele mai importante motive pentru a include linte in alimentatia dvs. Lintea este bogata in magneziu si acid folic, care au o contributie enorma la starea de sanatate a inimii. Magneziul amelioreaza fluxul de sange, substante nutritive si oxigen in tot corpul, in timp ce acidul folic reduce nivelul de homocisteina, un factor de risc pentru boli cardiovasculare. Niveluri mai scazute de magneziu au fost intotdeauna asociate direct cu boli cardiovasculare, astfel incat consumul de linte va ajuta la mentinerea unei inimi sanatoase.

Este bogata in proteine
Linte are al treilea cea mai mare nivel de proteine esentiale. In jur de 26% din caloriile din linte sunt proteine, ceea le face o mare sursa de proteine ​​pentru vegani si vegetarieni. Aceasta este una dintre cele mai bune beneficii pentru sanatate ale lintei de care se poate bucura oricine.

Ajuta la reducerea colesterolului
Deoarece lintea este bogata in fibre solubile, ajuta la scaderea colesterolului din sange. Reducerea nivelului de colesterol scade riscul de accident vascular cerebral, precum si a bolilor cardiovasculare prin mentinerea arterelor curate.

Citeste si alte beneficii uimitoare despre linte pe http://goo.gl/rVMbG3

Ultima oră

Comentariul meu