ziua ușilor deschise la tribunalul și judecătoria sibiu

Tribunalul Sibiu și Judecătoria Sibiu, sărbătoresc alături de Facultatea de Drept din Sibiu, vineri, 24 octombrie 2014, Ziua Europeana a Justiției Civile. Publicul amator poate vizita cele două instituții preț de opt ore.

 

Cu prilejul mai sus arătat, organizează ‘Ziua Ușilor Deschise’ în cadrul programului de lucru, între orele 8.00—16.00, la sediul situat în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 30.

Agenda evenimentului cuprinde în principal vizitarea compartimentelor din structura instanței, accesarea portalului Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu de la infokiosc-urile puse la dispoziția publicului, informarea celor interesați cu privire la circuitul dosarelor, la modalitatea de accesare și aflare a soluțiilor dosarelor aflate pe rolul celor doua instanțe, precum și simularea unui proces în care rolurile participanților la proces vor fi interpretate de studenții Facultății de Drept.

Persoanele interesate sunt invitate sa viziteze instituția.

În fiecare an la data de 25 octombrie este sărbătorită Ziua Europeana a Justiției Civile. Întrucât în acest an data de 25 octombrie 2014, calendaristic, este într-o zi de sâmbătă, evenimentul va fi organizat vineri, 24 octombrie 2014.

Ultima oră

Comentariul meu