romanian xtreme fighting revine la sibiu în sala transilvania

Transilvania este pregătită să prezinte în scenă cei mai importanţi luptători locali şi naţionali într-un show exploziv. Pe data de 3 noiembrie, începând cu orele 19:00, accesul publicului va fi permis în Sala ”Transilvania” din Sibiu.

În gala de la Sibiu vor fi puse la bătaie trei centuri Romanian Xtreme Fighting pentru care vor intra în cuşcă Marian Rusu, cel care a făcut spectacol în Anglia prin cel mai rapid K.O din MMA-ul mondial în doar 3,35 de secunde. Împreună cu Marian Rusu va lupta Cristian “Superman” Mitrea, unul dintre cei mai iubiţi luptători din România şi câştigătorul show-ului “Burlăciţa”. Cei doi vor lupta la categoria +95 de kilograme.

Printre numele care vor mai intra în lupta de la Sibiu se numără Andrei Vasincă, Ioan Vrânceanu, alias Dacul Gerula, dar şi Bunea “Spartanul” Izidor.

Romanian Xtreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA în România, ajungând deja la cea de-a paisprezecea gală la nivel naţional, cea care va avea loc la Sibiu, la începutul lunii noiembrie.

Recent, RXF a organizat un alt show spectaculos, care s-a bucurat de prezenţa a aproape 3.000 de persoane. Evenimentul de la Botoşani a fost marcat de o premieră, mai exact, unul dintre veteranii sporturilor de contact din Romania, Ionuţ Atodiresei, a intrat în cuşcă.

 

Ultima oră

Comentariul meu