klaus iohannis: am convingerea că după ce voi câştiga alegerile, victor ponta va fi retras din viaţa publică. iar acl va da un nou prim-ministru!

Voi câştiga preşedinţia iar PSD îl va scoate pe dl. Victor Ponta din joc. Am această convingere! Ponta va fi pur şi simplu retras din viaţa politică. Cariera politică a domnului Ponta se va termina pe 16 noiembrie, ceea ce înseamnă că se va putea întoarce la raliuri.

 

Noi pornim de la premisa, că după alegerile prezidenţiale, se va mişca ceva în Parlament. Este foarte posibil să avem un alt raport de forţă în Parlament. Este posibil, şi eu îmi doresc acest lucru, pot să o spun pe faţă, să apară altă majoritate fără PSD. Întrucât, noi nu vom face un pact de coabitare cu PSD. Deci, sunt toate şansele ca în 2015 să avem un guvern de dreapta.

Am văzut, chiar zilele astea, că premierul mai face nişte promisiuni pentru la anul. Oare câte promisiuni iluzorii am mai auzit de la tânărul prim-ministru şi câte dezamăgiri au urmat după ele? Guvernanţii nu ar trebui să se folosească de necazul şi greutăţile oamenilor pentru a mai obţine nişte voturi.

Niciun guvern nu îşi va mai permite să drămuiască sărăcia şi să înşele aşteptările. În România lucrului bine făcut va fi posibil un trai decent şi venituri decente pentru toţi românii. Se poate, dacă avem lideri care se ţin de cuvânt, care fac mai puţin scandal, mai puţin spectacol şi se preocupă de problemele reale.

Eu nu îmi doresc un guvern care să taie salariile şi pensiile, ci vreau să putem să creştem salariile şi pensiile. Eu ca preşedinte, împreună cu guvernul meu, doresc  să facem România să prospere, să recreem acea clasă de mijloc. O să fac orice este necesar şi legitim să cresc salariile şi pensiile.

 

Voi fi preşedintele care va lupta pentru o economie funcţională, pentru locuri de muncă, pentru şcoli şi pentru un sistem de sănătate funcţional. Le pot garanta tuturor cetăţenilor care au muncit toată viaţa şi pe care societatea nu i-a răsplătit îndeajuns, că vor avea în mine un preşedinte care îi respectă. Pentru tineri voi lupta pentru crearea de noi locuri de muncă bine plătite, voi face tot posibilul să rămână în ţară, lângă familie, aşa cum este normal. Copiii acestora trebuie să aibă şcoli bune unde să înveţe meserie pentru a avea un loc de muncă când termină studiile. Voi fi preşedintele care nu doreşte încă o generaţie de sacrificiu.

(PUBLICITATE ELECTORALĂ)

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Acest Iohannis nu este decat secera din stema comunistilor , ciocanul fiind reprezentat de ponta , numele insa nefiind PCR ci USL , cel care nu a murit niciodata , au reusit sa distruga PDL ,…asistam la o lovitura de Stat?!?!