foto aroganța elenei udrea la sibiu. selfie în fața primăriei lui iohannis!

Blonda care candidează din partea Partidului Mișcarea Populară a făcut sâmbătă o vizită la Sibiu. Elena Udrea s-a oprit preț de câteva minute și în fața primăriei condusă de Klaus Iohannis ca să își facă un selfie.

 

Elena Udrea a ieșit la o scurtă plimbare prin Centrul Sibiului în după amiaza zilei de sâmbătă. Blonda a lansat o provocare pentru primarul Sibiului și totodată candidatul ACL la președinția României.

L-a provocat pe Klaus Iohannis la o dezbatere electorală chiar din fața Primăriei din Sibiu.

”Am venit la domnul Iohannis acasă, la Primăria Sibiului, să-l provoc la o dezbatere în fața electoratului de centru-dreapta. Vreau să arătăm oamenilor cine este adevăratul candidat al Opoziției, care poate și vrea să îl învingă pe Victor Ponta. Eu îl voi bate Victor Ponta în turul II” a spus Elena Udrea.

 

Selfie în fața primăriei

Elena Udrea și-a făcut apoi un selfie chiar în fața uneia din intrările în sediul administrației locale. Acesta și-a etalat cu această ocazie și noul telefon, un iphone 6 și a postat apoi fotografiile pe pagina oficială de Facebook.udrea 2

Comentariile nu au întârziat să apară. ”Te-as vota non stop” și ”Esti prima in tehnologie. Pacat ca habar nu ai sa o folosesti . Unii mor de foame dar tu ai iphone ca doar e la moda”, sunt doar câteva din comentariile postate la fotografiile Elenei Udrea, făcute în fața primăriei Sibiu și postate pe internet.

Sursa foto: pagina oficială de FB Elena Udrea

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Si i se rupe lui Ionassis ca a venit o parasuta cu un fotograf la Sibiu. Toate traseistele si centuristele au HTC uri de cacao….