Serviciile secrete germane au facut niste dezvaluiri bomba in cazul avionului doborat in Ucraina, ajungand la concluzia ca separatistii prorusi sunt de vina pentru doborarea avionului Boeing 777, apartinand companiei Malaysia Airline, relateaza Reuters si AFP.

MARTURII SOCANTE ALE LOCALNICILOR DESPRE AVIONUL MALAYSIA AIRLINES DOBORAT IN UCRAINA: “AU INCEPUT SA CADA CADAVRE DIN CER”! VIDEO
DETALIU SOCANT DESCOPERIT ACUM DESPRE AVIONUL DOBORAT IN UCRAINA!

Separatistii au doborat avionul cu un sistem de rachete sustras de la armata ucraineana.

La 8 octombrie, Gerhard Schindler, presedintele BND, a prezentat in fata unei comisii parlamentare concluziile anchetei BND cu privire la prabusirea zborului MH17. Astfel, Schindler ar fi spus ca separatistii au folosit un sistem antiracheta rusesc de tip Buk, sustras de la o baza ucraineana, pentru a lansa o racheta sol-aer cu raza medie de actiune care a explodat chiar in apropierea avionul Malyasia Airline, a scris Der Spiegel.

„Au fost separatistii prorusi”, ar fi spus Schindler, citat de publicatia germana Der Spiegel.

BND a concluzionat ca vina a apartinut rebelilor dupa ce a facut o analiza in detaliu a unor fotografii, inclusiv a unora obtinute cu ajutorul satelitilor. Niciun reprezentant al BND nu a comentat deocamdata informatia.

Inca de la inceput, Ucraina a atribuit atacul insurgentilor prorusi, in timp ce Rusia a lasat sa se inteleaga faptul ca avionul a fost doborat de armata ucraineana. Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prabusit la 17 iulie in apropiere de Donetk, intr-o zona in care aveau loc confruntari intre fortele armate ucrainene si insurgentii prorusi. Avionul efectua o cursa Amsterdam – Kuala Lumpur si avea la bord 298 de pasageri si membri ai echipajului. Toti cei aflati la bord si-au pierdut viata.

Sursa: agerpres.ro

>>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu