Ultimul bilant global al epidemiei de Ebola arata ingrijorator, 4.493 de morti dintre cele 8.997 de cazuri inregistrate in sapte tari.

EBOLA ESTE PE CALE SA CASTIGE „RAZBOIUL” IMPOTRIVA OMENIRII!
TEORIA CONSPIRATIEI: VIRUSUL EBOLA, PREZIS DE UN DESEN ANIMAT DE ACUM 17 ANI! VIDEO
IBUPROFENUL ASCUNDE EBOLA! EXPERTII AMERICANI AVERTIZEAZA CA MALADIA POATE AJUNGE IN ORICE COLT AL LUMII LA ORICE ORA!

Organizatia Natiunilor Unite a avertizat ca “lumea este pe cale sa piarda cursa impotriva Ebola”, anticipand intre 5.000 si 10.000 de noi cazuri pe saptamana in Africa de Vest incepand din decembrie, precum si aparitia de noi cazuri in alte zone ale lumii.

Stirile privind infectarea cu virusul Ebola fac inconjurul lumii in fiecare zi, autoritatile din mai multe tari, precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Spania, Italia sau Cehia, anuntand deja ridicarea nivelului de alerta si luarea de masuri pentru contracararea raspandirii virului.

Intr-un video realizat de CNN, oamenii sunt informati cu privire la modul in care acest virus mortal se raspandeste precum si la modalitatile in care poate fi oprita aceasta epidemie, despre care oficialii Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) sustin ca este “cea mai importanta si cea mai grava” din ultimele patru decenii.

Infectia cu virusul Ebola incepe ca o raceala banala, simptomele fiind adesea confundate cu cele pentru malarie, febra tifoida sau dezinterie.

Temperatura ridicata, dureri de cap si un gat iritat sunt primele semne ca virusul Ebola intra in corp, atacand celulele sistemului imunitar. Pe masura ce boala progreseaza, ochii victimelor se inrosesc pentru ca vase mici de sange se sparg, provocand sangerare din ochi, urechi, gura si alte orificii. O persoana bolnava va suferi de dureri in tot corpul, durere abdominala cronica si voma. O iritatie apare apoi pe trunchi, extinzandu-se rapid catre cap, maini si picioare.

Perioada de incubare – intervalul dintre >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu