csu la primul derbi din această toamnă. ”kevin” incert pentru meciul de la ploiești

Sibiul joacă sâmbătă seară în deplasare cu Asesoft Ploiești, partida de la ora 20.00 fiind transmisă în direct pe canalul Digi Sport 2. Calotă are probleme medicale și este incert pentru acest dificil meci.

 

CSU începe sâmbătă o serie infernală de partide în acest tur de campionat. Primul jop este cel de la Ploiești, acolo unde echipa gazdă, aflată într-o formă extrem de bună va încerca să obțină al treilea succes în campionat în fața jucătorilor sibieni.

Chiar dacă gazdele sunt favorite, ”universitarii” au plecat spre Ploiești cu speranța unui meci bun în care să își joace șansa la victorie.

”Va fi un meci care ne va testa puterile la maxim și vom vedea cum suntem ca echipă, chimia dintre noi. Nu pot fi absurd, dar sper să facem un meci bun. Asesoftul are o echipă foarte bună și nu cred că își mai pot permite să aibă un început de sezon ca și anul trecut. Noi ne vom juca șansa, bineînțeles, si sper să surprindem. Sper să facem un meci echilibrat și să ne ținem de ei, sau ei de noi, nu se știe niciodată”, opinează Lăpuște.

 

Calotă, ușor accidentat

Antrenorul Miodrag Perisic crede că CSU are șansa a II-a în partida cu gruparea gazdă, dar promite că sibienii vor da tot ce pot pe teren în acest meci.

”Jucăm cu o echipă foarte, foarte bună, cu o echipă peste liga noastră și asta se vede și la Cupele Europene. Noi suntem pregătiți, mergem acolo să jucăm cât mai bine, să dăm totul pe teren și vom vedea dacă venim înapoi cu un rezultat bun sau nu. Ei sunt favoriți la liga, dar noi nu avem nimic de pierdut. Putem doar să nu câștigăm. Mergem acolo să arătăm ce putem”, crede Miodrag Perisic,

Singurul jucător cu probleme medicale înaintea meciului de sâmbătă de la ora 20.00 este Octavian Popa Calotă.

Perisic crede însă că acesta va fi apt de joc la ora meciului.

 

Ultima oră

Comentariul meu