sibiul a învins alba la under 15 după un meci extrem de disputat

Miercuri pe terenul Mecanica din Sibiu sub directa organizare a AJF Sibiu, Ajf Alba si FRF, s-a disputat partida dintre selectionatele U 15 ale judetelor Sibiu si Alba. Echipa județului Sibiu s-a impus cu 3-2.

Meciul a fost supervizat de catre domnii Marcel Puscas directorul Departamentului de Dezvoltare din cadrul Federatiei Romane de Fotbal si Alin Hancas referent zonal din partea FRF.
Scopul declarat al acestui joc a fost acela de a descoperii cei mai buni si mai talentati jucatori din cele doua judete, nascuti in anul 2000 si care in acest moment sunt elevi in clasa a VIII-a. In urma meciului s-a constituit o selectionala comuna Sibiu-Alba care peste doua saptamani , la Brasov va disputa un triunghiular cu echipele Brasov-Covasna si Mures -Harghita.
Din cele sase judete se vor alege cei mai buni 25-30 de jucatori care vor reprezenta prima generatie a Centrului de Excelenta de la Tg Mures ce se va inaugura in 2015 si va fi coordonat in totalitate de catre FRF.
Revenind la joc sa spunem ca selectionata Sibiu a fost alcatuita din 20 de jucatori . Doi de la Gaz Metan Medias, 2 de la Viitorul Sibiu (antr. Liviu Petrusel) , 1 de la SCF Ion Gheorghe , 4 de la CSS Soimii (antr. Alin Marcu) , iar restul de 11 jucatori au provenit de la grupa 2000 a clubului Interstar Sibiu pregatita de Daniel Murasan.
Golurile sibienilor au fot marcate de Bradu Dragos (Interstar Sibiu)-2 reusite si Hasmasan Raul (Gaz Metan ).
La finalul jocului reprezentantii FRF au stabilit un lot de 19 jucatori pentru deplasarea de la Brasov.
FC Interstar Sibiu da acestei selectionate Sibiu-Alba un numar de 9 jucatori (cei mai multi) , judetul Sibiu mai fiind reprezentat de Hasmasan Raul jucator de la Gaz Metan si Angel Baumann de la CSS Soimii (echipa pregatita de Alin Marcu).
Jucatorii Interstarului sunt urmatorii: Baila Raul, Lungu Razvan, Lacau Rares, Bordean Paul, Scarlat Carlos, Pantiru Adrian, Muresan Nicolae, Bradu Dragos si Belascu Andrei. (ultimii doi transferati in aceasta vara de la grupa prof. Alin Marcu).
“Suntem bucurosi sa stim ca avem noua jucatori in primii 60 din zona Ardeal. Munca depusa de acesti copii in ultimii ani incepe sa isi faca simtita prezenta. Ii avertizez din nou pe jucatori si le spun ca , greul doar de acum incepe. Laudabila initiativa FRF cu aceste Centre de Excelenta.
Mentionez ca alti doi baieti, Doda si Lascu nu au prins acest lot intrucat sunt clasa a IX-a, insa de departe sunt jucatorii care au iesit in evidenta in primele minute.Probabil ca vor fi convocati la lot in viitor, pentru ca au lasat o impresie foarte buna si au fost remarcati de cei doi federali.”-a declarat Daniel Murasan

Ultima oră

Comentariul meu