primul transexual din românia, dat dispărut la sibiu. sorina e de negăsit!

Sorina Rațiu, sibianul care a fost primul român ce și-a făcut schimbare de sex este dată dispărută la azilul din Sibiu unde aceasta a locuit ani la rând. Sorina nu a mai fost văzută de câteva luni de zile.

 

In 1995, un tanar de 19 ani a devenit primul roman care si-a schimbat sexul pe cale chrurgicala. Operatia a fost mai degraba un esec pentru ca Sorina n-a putut niciodata sa-si foloseasca organul femeiesc, sa nu mai vorbim de faptul ca barbatul avea probleme psihice care s-au agravat dupa ce a devenit femeie. Practic, Sorin nu s-a putut niciodata obisnui sa fie Sorina, ba chiar la un moment a reusit sa se mutileze turnandu-si soda caustica peste fata pentru a nu-i mai creste barba.

In ultimii zece ani, Sorina si-a facut veacul prin Sibiu, unde ziua cersea, iar noaptea si-o petrecea intr-un azil pentru oamenii strazii de care avea grija un preot. De vreo cateva luni, Sorina a disparut insa fara urma si nimeni n-a mai vazut-o nici prin oras si nici pe la azil.

 

„Sorina n-a mai venit aici de la inceputul verii. Nu mai stim nimic de ea. A trecut printr-o depresie, i-a intrat in cap ca vrea sa fie din nou barbat. Nu mai vorbea cu nimeni, doar venea seara, manca si intra in camera. Acum nu stiu unde este, n-am mai vazut-o. Poate a plecat din oras, poate e pe la vreun prieten, nu stiu. Sper ca odata cu venirea frigului sa se intoarca”, a declarat parintele Miu de la Sibiu pentru WOWbiz.ro.

Sorina reprezinta un experiment esuat al medicinei. Nu e nici barbat, nici femeie, iar o operatie de reconstructie a organului barbatesc este imposibil de realizat. In plus, nici un doctor din Romania nu mai vrea sa se ocupe de cazul Sorinei, mai ales in starea in care a ajuns in acest moment.

Sursa: wowbiz.ro

Ultima oră

Comentariul meu