mircea cazan: când va fi interesat senatorul de sibiu, sorin ilieşiu, de soarta autostrăzii piteşti-sibiu?

Domnul senator Sorin Ilieşiu observ că a făcut o obsesie în a trimite scrisori deschise preşedintelui PNL, Klaus Johannis. Şi tot o obsesie o reprezintă şi tema participării lui Klaus Johannis la unele evenimente comemorativ/istorice din municipiul Sibiu.

 

După ce îi adresează cuvinte jignitoare, domnul Sorin Ilieşiu mai are pretenţia ca preşedintele PNL Klaus Johannis să îi răspundă la obsesiile pe care le are. Dacă tot doreşte să afle amănunte despre ce a făcut Klaus Johannis în ultimii 14 cu ocazia unor evenimente, îi sugerez dlui Ilieşiu să îşi facă timp şi să vină în Sibiu (dacă nu a uitat, municipiul Sibiu reprezintă colegiul pe care, în acte, domnia sa îl reprezintă în Senat), la biblioteca judeţeană şi să studieze colecţiile ziarelor din ultimii 14 ani. Poate cu această ocazie, domnul Ilieşiu va mai aprofunda realităţile şi problemele municipiului Sibiu, care lipsesc cu desăvârşire din activitatea domniei sale din Senat, fiind unul dintre foarte puţinii parlamentari, în dreptul căruia nu se regăseşte, în declaraţii politice, interpelări, luări de cuvânt etc. vreo referire la colegiul în care a fost votat.

Cu regret trebuie să constat că domnul Ilieşiu care a fost primit cu braţele deschise să candideze din partea PNL Sibiu, nu a ridicat niciodată, în desele sale apariţii publice, problema tergiversării construcţiei vitalei autostrăzi Piteşti-Sibiu. Nu am cunoştinţă ca domnul senator de Sibiu, Sorin Ilieşiu, să fi trimis vreo scrisoare deschisă fostului ministru Şova, actualului ministru Rus, sau premierului Victor Ponta pentru a cere explicaţii privind păcălirea sistematică a cetăţenilor din judeţul Sibiu în legătură cu această autostradă. Cred că o poziţie fermă în privinţa construcţiei autostrăzii ar fi fost apreciată de către sibieni, dar din păcate, constat că acest subiect, repet, foarte important pentru economia judeţului şi pentru locuitorii zonei, nu face parte din sfera de interes a domnului Ilieşiu. Îl înţeleg pe domnul regizor Sorin Ilieşiu că nu are timp şi de astfel de probleme, pentru că trebuie să execute la timp şi întocmai ordinele primite de la superiorii săi privind atacarea permanentă a lui Klaus Johannis, principalul contracandidat al premierului Victor Ponta.

16 octombrie 2014

Preşedinte PNL Sibiu , Co-Preşedinte ACL Sibiu , Mircea Cazan

 

(PUBLICITATE ELECTORALĂ)

Ultima oră

Comentariul meu