jysk deschide joi dimineață un magazin la sibiu. uite ce oferte speciale au!

JYSK România deschide al 19-lea magazin din ţară la Sibiu, alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică. Cu un număr de 12 angajaţi, magazinul din Sibiu este întins pe o suprafaţă de 1300 de metri pătraţi şi îşi deschide porţile pe 16 octombrie.

 

În ziua deschiderii, primii 250 de clienţi primesc gratuit perne cu umplutură naturală şi CD-uri cu muzica şi autograful maestrului Ovidiu Lipan Ţăndărică

 

La 35 de ani de la primul magazin deschis în lume, JYSK România, retailerul danez de saltele, mobilier şi decoraţiuni interioare, anunţă deschiderea unui nou magazin în Sibiu Shopping City. Cu o suprafaţă de 1300 de metri pătraţi şi cu o ofertă diversificată de produse pentru casă şi grădină, noul spaţiu aduce în premieră la Sibiu conceptul modern de magazine JYSK Danemarca.

 VEZI ȘI: FOTO Sute de oameni la deschiderea magazinului JYSK de la Sibiu. Ce oferte promoționale sunt!

„Ne face plăcere să anunţăm deschiderea magazinului din Sibiu. În eforturile noastre permanente de a oferi clienţilor cele mai bune produse pentru un somn odihnitor precum şi soluţii de mobilier şi decoraţiuni interioare, am reuşit să deschidem un nou spaţiu, generos, bine compartimentat şi apropiat de nevoile clienţilor noştri din zonă. Magazinul din Sibiu este al 19-lea magazin pe care JYSK îl deschide în România şi arată determinarea companiei de a ajunge într-un timp scurt la cât mai mulţi români. Sper să fim pe placul localnicilor şi mai sper ca produsele JYSK să ajungă în cât mai multe case.”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager, JYSK România.

 

”M-am apropiat de acest brand în ultima perioadă după ce tot mai multe produse pentru casă şi grădină pe care le-am găsit în acest magazin au corespuns perfect nevoilor mele. Astfel, numeroase produse JYSK au ajuns în casa mea şi mă bucur zilnic de ele, lucru pe care îl împărtăşesc cu prietenie şi încredere. Voi fi joi, 16 octombrie, la Sibiu cu prilejul deschiderii unui nou spaţiu JYSK şi ca să îmi văd prietenii şi fanii sibieni.”, a declarat maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărică.

 

Deschiderea de la Sibiu va aduce o multitudine de oferte pentru clienţii celebrului lanţ de magazine. Primii 250 de clienţi vor primi gratuit cd-uri cu muzica şi autograful maestrului Ovidiu Lipan Ţăndărică şi o pernă cu umplutură naturală, toţi clienţii care ajung între 8 şi 10 dimineaţa la magazin primesc cafea şi croissant şi o serie de produse vor fi oferite la preţuri speciale. Astfel, cei prezenţi în ziua deschiderii la magazin vor putea achiziţiona scaunul de birou Nimtofte la doar 130 de lei, set Dining Thyholm cu masă şi patru scaune la doar 300 de lei sau prosoapele ALSTER de 50x100cm la doar 10 lei.

Ultima oră

Comentariul meu