super ofertă de toamnă la ford genius cars sibiu pentru piese și servicii de întreținere!

Dealerul Ford în Sibiu vine către clienții săi cu o ofertă extrem de atractivă. Vorbim de ”FORD MOTORCRAFT SERVICE”, prin care poți beneficia de piese și servicii de întreținere post-vânzare, pentru mașini mai vechi de 4 ani la cele mai bune prețuri.

Autoturismul tau Ford functioneaza bine dupa 4 ani. Cu noi il vei pastra in conditii optime!.

Ford Motorcraft Service – este gama de piese și servicii de întreținere post-vânzare, pentru mașini mai vechi de 4 ani, dezvoltată pentru a oferi niveluri înalte de calitate și siguranță, la cele mai bune prețuri.

Ca parte a abordării ”Calitate garantată, la cele mai mici prețuri”, programul Ford Motorcraft include mai multe promoții, actualizate periodic, menite să îți simplifice și mai mult îngrijirea și întreținerea mașinii tale.

SUPER OFERTĂ: Schimb ulei + filtru ulei + filtru aer + verificare de siguranță + diagnoză IDS

Ai un model Ford cu o vechime mai mare de 4 ani, pe care vrei să îl întreții cu piese de origine, dar la prețuri accesibile?

Vino acum la Ford Sibiu Genius Cars, în Selimbar, pe Soseaua Sibiului la numărul 48 si vei gasi o oferta specială:

Doar 319 lei, pentru un pachet care include schimbarea uleiului, filtrului de ulei si a filtrului de aer.

ford fiesta sibiu

În plus, pentru a te asigura că maşina ta funcţionează în parametri optimi, pachetul Ford Motorcraft include o diagnoză electronică IDS, precum și o verificare completă a elementelor de siguranță ale vehiculului.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO Ford Sibiu are cel mai complet showroom auto din oraș

Prețul pachetului include manopera și TVA pentru toate operațiunile de mai sus.
Pentru detalii suplimentare, accesati www.fordsibiu.ro.
*Campania se adreseaza tuturor autoturismelor Ford, cu exceptia modelelor ST, RS și a celor echipate cu motorul 2.5 Duratec.

NEWS ALERT: Oferta Speciala și PREȚ IMBATABIL pentru modelul Fiesta la Genius Cars Ford Sibiu (VIDEO FOTO)

leaflet3 coperta

Faceți cunoștință cu FORD SIBIU!

Cei de la Genius Cars SRL, distribuitor si reparator autorizat Ford, au amenajat pe DN1 la ieșire din oraș pe partea dreaptă pe sensul de mers spre Brașov și Rm. Vâlcea un showroom care cu siguranță că îți va atrage privirea din prima secundă în care vei da cu ochii de el.[nggallery id=1053]

Construit pe o suprafata de aproximativ 1400 mp, complexul Genius Cars pune la dispozitia celor care doresc sa achizitioneze un autovehicul Ford, dar si celor care doresc sa intretina automobilul Ford pe care il detin, produsele, serviciile si specialistii de care au nevoie.[nggallery id=1052]

Cum ajungem la FORD SIBIU

Sediul Genius Cars este în Selimbar, pe Soseaua Sibiului la numărul 48.

NU RATA: FOTO VIDEO Super ofertă la vopsitoria auto de la Genius Cars Ford Sibiu

Puteti să sunati pentru orice informații la 0369-408939 sau puteti contacta echipa FORD SIBIU pe email la adresa: office@fordsibiu.ro

Program de lucru în showroom este de luni pana vineri între orele 08:30 – 18:00 și sambata între 09:30 – 14:00

Pentru detalii complete accesați www.fordsibiu.roford ok

Demn de știut este și faptul că aici puteți să aduceți și alte mărci auto, în service-ul care este și el extrem de bine pus la punct.

Ultima oră

Comentariul meu